Call to Action

Şu anda Call to Action ile ilgili blog yazılarımızı Call to Action etiketi ile aramaktasınız. Call to Action hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Call to Action ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Kendi web sitenizi inşa etmek ya da web tasarım çalışmaları yapmak para sıkıntısı olan girişimciler için iyi bir fikir gibi gözükebilir. Start-up şirketiniz büyümeye başladığında ve bu tür konular için artık endişelenmenize gerek kalmadığında personelinize bir web tasarımcı dahil edebilirsiniz.


Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal firmalar, markalarını özellikle de internette en iyi şekilde tanıtabilmek için kurumsal tanıtım yazısı ihtiyacı duymaktadır. Tanıtım yazısı ihtiyaçları en çok da hakkımızda, kurumsal, bizden haberler gibi sayfalarda olmaktadır. Bunların yanı sıra, ürün ya da kategori sayfalarında da tanıtım yazısı kullanılabilir. Çünkü, potansiyel müşterilere hangi alanlarda güçlü olduğunuzu net bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere kurumsal firma tanıtım yazısı örnekleri ve CREAMIVE farkıyla networkümüzde yer alan sitelerden nasıl tanıtım yazısı alabileceğiniz hakkında bilgiler sunacağız. Ayrıca, tanıtım yazısı neden önemlidir sorusuna da yanıtları bu yazının devamında bulabileceksiniz. Özetle, hem şirketinizin tanıtım yazılarını hazırlıyoruz hem de isterseniz firmanızın dijital dünyada daha fazla kişiye ulaştırılabilmesi için bu yazıları başka sitelerde de paylaşabiliyoruz.


Web Tasarım İpuçları - Renklerin Anlamı Tavsiyeler

Web Tasarım İpuçları - Renklerin Anlamı Tavsiyeler

Asla, tek bir renk tonunun gücünü hafife almayın. Renk seçiminizi olabildiğince basit tutun, çok fazla renk kullanımından kaçının. Karışıklık yaratmaktan kaçının. Gözler kas gibidir. Eğer çok fazla kullanırsanız, yorulurlar. Eğer içeriğinizde çok fazla renk kullanarak okuyucularınızı yorarsanız, okuyucularınız sebebini bile bilmeden içeriğinize olan ilgiyi yitirirler. Hedef kitlenizi ve bu kitleyi neye ikna etmeye çalıştığınızı bildiğiniz için, eğer renk seçimini doğru şekilde yaparsanız, renkleriniz, kelimelerinizden çok daha güçlü olabilir.


Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Hakkımızda sayfanız ya da hakkımızda yazısı sizin için çok önemli olmayabilir fakat aslında web tasarım konusunda oldukça önemlidir. Ana sayfanız tabii ki de önemlidir. Ürün ya da hizmet listeniz de ona keza. Fakat, hakkımızda sayfanızı optimize etmezseniz, tüm bileşenleri tamamladığınızda elinize geçecek olan çevrim içi vizyonu ve size büyük paralar getirebilecek olan takipçileri ve ziyaretçileri kaybedebilirsiniz. İşte hakkımızda yazısı ile ilgili o 5 önemli nokta.

seo paketleri
Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı