İnternet Sitesi

Şu anda İnternet Sitesi ile ilgili blog yazılarımızı İnternet Sitesi etiketi ile aramaktasınız. İnternet Sitesi hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer İnternet Sitesi ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.


İnternet Sitesi

İnternet Sitesi

İnternet siteleri 90’lı yıllardan itibaren şirketlerin kullanımına açıldı. Milenyum çağı öncesinde özellikle de modern dünyaya uyum sağlamak isteyen firmalar bir internet sitesi sahibi olmayı amaçladılar ve günümüzün teknoloji çağına o zamandan adım atmış oldular. Bazı çok büyük firmalar ise internet dünyasındaki potansiyeli göremediler ve çok bekleyip 2010’lardan sonra site sahibi oldular. Bu firmaların birçoğu .com domainlerini almadılar ve başkalarına kaptırdılar. Peki internet sitesi yaptırmak istediklerinde ne oldu? Hepsi çok yüksek bedellerle bu alan adlarını almak zorunda kaldılar. İnternet sitesi dünyasına böyle bir başlangıç yapmak istedik. Yazımızın devamında detaylarıyla bu konuyu işleyeceğiz.


Web Tasarım Yazılım

Web Tasarım Yazılım

Web tasarım yazılım ile birlikte özdeşleşmiş önemli bir ifade haline gelmiştir. Yazılım genel olarak bir internet sitesinin temelini ve yapısını oluştururken, tasarım ise sitenin görsellerini ve görünüşünü oluşturmaktadır. Ancak, şunu özetle söyleyebiliriz ki bir internet sitesi için web tasarım ve web yazlım ayrı ayrı şarttır. Bu çalışmalar önce grafiklerin ve görsellerin hazırlanmasıyla başlar. Ardında da, grafiklerin programlar aracılığıyla hareketlendirilmesi sayesinde temelleri güçlendirilir ve ziyaret edilebilir bir hale getirilir. İstanbul merkezli hizmet sağlayan birçok web tasarım yazılım firması bulunmaktadır. Gelin yazımızın devamında dizayn ve yazılım konularına birlikte değinelim.


Kurumsal SEO

Kurumsal SEO

Arama motoru optimizasyonu ya da SEO olarak kısaca adlandırdığımız terim, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralara çıkabilmesi için yaptıkları çalışmalara verilen addır. CREAMIVE SEO Ajansı olarak bizler de firmalara kurumsal SEO alanında hizmetler ve danışmanlık sunmaktayız. Arama motoru optimizasyonu danışmanlığı hem bireysel kişilerden hem de kurumsal firmalardan alınabilmektedir. Ancak, kurumsal SEO firmaları varken sıradan şahıslardan bu hizmeti almak çok büyük bir risktir çünkü yapılacak en küçük hatalar sitenizin Google tarafından yasaklanmasına yani banlanmasına neden olabilir. Böyle bir durum olursa da, o ana kadar verdiğimiz emekler ve harcadığınız tüm paralar kül olur gider. İşte bu nedenle de kurumsal SEO danışmanlığı hizmeti almanız firmanız açısından daha sağlıklı olacaktır.

seo paketleri
Web Tasarım SEO

Web Tasarım SEO

Web Tasarım SEO kavramları iç içe geçmiş iki alakalı terimdir. Web tasarım bir internet sitesinin tasarlanması yani oluşturulması sürecindeki ilk faaliyet olarak bilinir. Hatta, firmalar öncelikle istedikleri internet sitesi hakkında fikirler yürütürler ve akıllarında tasarım aşamasını tamamlarlar. Ardında da kreatif web tasarım firmaları ile iletişime geçerek, akıllarındaki internet sitesi için tasarım yaptırırlar. Sonrasındaysa, kaliteli bir alt yapının inşa edilmesi için web yazılım süreci devreye girer. Peki internet sitesi tamamlandı, şimdi sırada ne var? Şimdi sırada SEO çalışmalarına başlamanız gerekiyor. Tüm bu süreçlerin hepsine verdiğimiz ise daha kapsayıcı ve anlaşılır olması adına Web Tasarım SEO olacaktır.


Kurumsal SEO Danışmanlığı

Kurumsal SEO Danışmanlığı

Kurumsal SEO danışmanlığı, kurumsal firmaların Google ve benzeri arama motoru platformlarında daha sık ve üst sıralarda yer alabilmesi için verilen hizmetlerdir. Kurumsal SEO danışmanlığı içerinde; internet sitesinin SEO uyumlu bir yapıya getirilmesi, kullanıcıların sitede rahat bir şekilde gezebilmesine yönelik araştırmalar ve geliştirmeler yapılması, sektör ve rakip analizleri, SEO uyumlu makale ve içerik üretimi, web yazılım ve bazen de web tasarım gibi hizmetler bulunmaktadır.


SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO, İngilizce Search Engine Optimization olarak bilinen Türkçe’de ise arama motoru optimizasyonu ifadesi ile yer edinen bir pazarlama terimin kısaltmasıdır. İnternet sitesi sahibi olan kişilerin ya da firmaların tamamı SEO hakkında az da olsa bir bilgiye sahip olmalıdır ve SEO Nedir? gibi soruları akıllarında sürekli olarak barındırmalıdır. Çünkü SEO konusunda başarılı olamayan siteler, arama motorlarından yeterince ziyaretçi alamazlar ve muhtemel gelirlerinden boş yere feragat etmiş olurlar. SEO nedir sorusunu sorarak bu yazımızda internet sitenizin nasıl daha fazla kişiye ulaşabileceğini sizlere anlatmaya çalışacağız.


Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive web tasarım, web tasarım dünyasının moda terimidir ama bu konu gerçekte abartılıyor mu? Basitçe mobil ve masaüstü için ayrı siteleriniz olamaz mı? Görünüşe göre herkes tercihini ayrı web sitesi ara yüzleri yerine responsive web tasarım fikrinden yana kullanıyor. Web sitenizi responsive yapmaya karar vermeden önce bu konudaki araştırmayı kendiniz yapmalı ve bu yaklaşımın faydalarını kendiniz değerlendirmelisiniz. Bilgi edinmeye responsive web tasarım çalışmalarının aşağıda özetlenen 12 faydasını inceleyerek başlayabilirsiniz.


Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Kendi web sitenizi inşa etmek ya da web tasarım çalışmaları yapmak para sıkıntısı olan girişimciler için iyi bir fikir gibi gözükebilir. Start-up şirketiniz büyümeye başladığında ve bu tür konular için artık endişelenmenize gerek kalmadığında personelinize bir web tasarımcı dahil edebilirsiniz.


Web Tasarım Şirketleri

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım şirketleri, markaların ve firmaların dijital dünyadaki web tasarım ihtiyaçlarını karşılayan şirketler olarak öne çıkmaktadır. CREAMIVE Web Tasarım Ajansı olarak, firmaların web tasarım, web yazılım, seo, kurumsal yazılım ve sosyal medya konularındaki ihtiyaçlarına kreatif çözümler aramakta ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaktayız. Bu yazıyı okuduğunuza göre Google’da ya da internette web tasarım şirketleri konulu araştırmalar yapmakta olduğunuzu varsayıyoruz. Web tasarım şirketi ararken, kreatif ve kurumsal çözüm sunabilen şirketlere ağırlık vermenizi tavsiye ederiz. CREAMIVE’in açılımının Creative Media olduğunu da belirterek yazımıza devem etmek isteriz.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı