Site içi SEO

Şu anda Site içi SEO ile ilgili blog yazılarımızı Site içi SEO etiketi ile aramaktasınız. Site içi SEO hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Site içi SEO ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO, İngilizce Search Engine Optimization olarak bilinen Türkçe’de ise arama motoru optimizasyonu ifadesi ile yer edinen bir pazarlama terimin kısaltmasıdır. İnternet sitesi sahibi olan kişilerin ya da firmaların tamamı SEO hakkında az da olsa bir bilgiye sahip olmalıdır ve SEO Nedir? gibi soruları akıllarında sürekli olarak barındırmalıdır. Çünkü SEO konusunda başarılı olamayan siteler, arama motorlarından yeterince ziyaretçi alamazlar ve muhtemel gelirlerinden boş yere feragat etmiş olurlar. SEO nedir sorusunu sorarak bu yazımızda internet sitenizin nasıl daha fazla kişiye ulaşabileceğini sizlere anlatmaya çalışacağız.


SEO Çalışması

SEO Çalışması

SEO çalışması, bir internet sitesinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralarda yer alınabilmesi için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Bir site arama motorlarında üst sıralar yer alırsa, daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir böylelikle de daha fazla kazanç sağlanması mümkün olur. İşte bu nedenle de SEO çalışması eşittir kazanç diyebiliriz. SEO çalışması ile siteler daha fazla müşteriye ulaşabilir bunun sonucunda da karlılıklarını artırırlar. Bu yazımızda da SEO çalışmaları ile sitelerin Google’da yükselmesine değineceğiz.


Google SEO Nedir?

Google SEO Nedir?

Google, bilindiği üzere arama motorları arasında ülkemizde en önemli paya sahip olan firmadır. Yaklaşık olarak arama sektöründe %90’dan fazla paya sahip olmasından dolayı da seo uzmanları ya da seo firmaları, diğer arama motorlarına yönelik SEO çalışmaları yapmaktansa Google SEO çalışması yapmayı tercih etmektedir. Aslında genel olarak arama motorları SEO için kaliteli sayfa, kaliteli site ve kaliteli içerik ve backlink temelinde faaliyet gösterseler de, her arama motoru için farklı kriterler de vardır. Bu SEO kriterleri de genellikle SEO algoritmaları olarak ifade edilmektedir. Kurumsal SEO firmaları ise bu SEO kriterlerine hakim oldukları için kurumsal SEO ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verebilmektedir.


SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı, arama motorlarında özellikle de Google’da üst sıralara çıkmak isteyen firmalar için olmazsa olmaz durumdadır. Bunun nedeni ise, günümüzde en fazla ziyaretçiye ve potansiyel müşteriye Google ile ulaşılmaktadır. SEO danışmanlığı ile de daha fazla müşteriye ulaşabilmek mümkün olmaktadır.

Kurumsal SEO Danışmanlığı hizmeti veren CREAMIVE Web Ajansı, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamaktadır. Bu kapsamda site içi SEO ve site dışı SEO konularında çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu SEO çalışmaları sayesinde SEO Analiz işlemlerini de gerçekleştirerek, sitenizin tam anlamıyla SEO uyumlu olmasını sağlamaktayız.

seo paketleri
Google’da Sitenizi Yükseltmek İçin Temel İpuçları

Google’da Sitenizi Yükseltmek İçin Temel İpuçları

Google ve diğer arama motorlarında üst sıralara çıkmak her blog ya da internet sitesi sahibinin hayalidir. Bu hayalin gerçekleşmesi için birkaç temel ipucu oldukça işinize yarayacaktır. Bu yazımızda neler yaparsanız, Google’da üst sıralara çıkabilirsiniz sorusuna basit yanıtlar arayacağız. Yani, temel SEO çalışmaları hakkında sizi bilgilendirmeye çalışacağız.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı