Web Siteleri

Şu anda Web Siteleri ile ilgili blog yazılarımızı Web Siteleri etiketi ile aramaktasınız. Web Siteleri hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Web Siteleri ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Tasarımcıların Bootstrap 4 Hakkında Bilmesi Gerekenler

Tasarımcıların Bootstrap 4 Hakkında Bilmesi Gerekenler

Bootstrap ilk yayınlandığı Ağustos 2011’den itibaren web tasarım ve geliştirme dünyasında popülerlik kazanmıştır. Tamamen CSS temelli stil sayfalarından, formlar ve diğer bazı bileşenlerle el ele giden Javascript pluginler, araçlar ve simgeler içeren çok sayıda yeni özelliğin eklendiği güçlü, mobil öncelikli, responsive bir front-end framework’üne giden süreçte Bootstrap’ın çok yol kat ettiği söylenebilir.

Bu yazının yazıldığı tarih itibarıyla, Bootstrap 5, henüz tamamlanmamış ve üretim için uygun olmayan alfa sürümündedir. Bu sürüm önemli değişiklikler getiriyor. Çok sayıda yeni özellik ve özelleştirme seçenekleri eklenmiştir.


Profesyonel Web Tasarım Nedir?

Profesyonel Web Tasarım Nedir?

Günümüzde internet kullanımının artmasıyla birlikte kurumsal veya kişisel web siteleri oldukça yaygınlaştı aynı zamanda yeni bir satış alanı ortaya çıktı. İnsanlar daha güzel ve göze hitap eden internet siteleri oluşturmak için bir arayış içine girdi. Buna bir çözüm olarak profesyonel web tasarımı yapabilecek kişiler ya da kreatif web tasarım ajansları bu işi üstlendi ve beklentileri karşılamak adına işe atıldılar. Her şey tamam peki bu çok merak edilen ve çok da konuşulan profesyonel web tasarımı nedir?


Google Gelecekte Olguları Sıralayacak

Google Gelecekte Olguları Sıralayacak

Google araştırmacıları doğru yolu bulacak olurlarsa yakın zaman içinde geriye bakarak arama motorlarının web sayfalarını olgusal içerik yerine bağlantı yönlendirmeli popülerliğe dayanarak sıraladığı zamanlara gülebiliriz.

New Scientist’e göre Google araştırmacılarından oluşan bir ekip şu anda arama motorlarının web sitelerini bu sitelere bağlantı verecek kadar güvenen diğer sitelerin sayısına göre değil içeriklerinin doğruluğuna göre yargılayacağı bir geleceğe doğru çalışıyor.


Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.

seo paketleri
Kurumsal Şirket Nedir?

Kurumsal Şirket Nedir?

Kurumsal şirket, önceden belirlenmiş yönetim ilkeleri doğrultusunda yönetilebiliyor demektir. Bunu sadece yönetici birileri var diye anlamamak lazım. Kurumsal bir şirkette zaten insanların görev tanımları ve onlara verilen işlerin nasıl yapılacağı önceden tanımlanmıştır. Yani, bir firmadan satın alma yapıldığı zaman ürünün ya da hizmetin nasıl hazırlanacağı, faturanın kim tarafından kesileceği, ne zaman kesileceği, ne zaman teslim edileceği detaylarıyla birlikte bellidir. Bu kapasiteye sahip ve belirlenmiş sistemler içerisinde çarkların işlediği bir şirkete kurumsal şirket diyoruz.


Bu Web Sayfası Kullanılamıyor

Bu Web Sayfası Kullanılamıyor

İnternet tarayıcınızı açtınız ve karşınıza en sevilmeyen hatalardan Bu Web Sayfası Kullanılamıyor geldi. Ne yapmam lazım diye soruyor olabilirsiniz. Bu yazımızda Facebook web sayfası kullanılamıyor, Chrome bu web sayfası kullanılamıyor ve diğer Internet Explorer, Mozilla Firefox, Yandex ve Safari tarayıcılar için hata sebeplerini ve çözümleri anlattık. Önce web sayfası kullanılamıyor hatası neden olur konusuna değineceğiz, sonrasında da çözüm önerileri sunacağız. Hata çözümlerini gelin birlikte incelemeye başlayalım.


Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal web tasarım, bir şirket için dijital dünyada olmazsa olmaz konumundadır. Firma internet dünyasında potansiyel müşterilerini etkilemek istiyorsa muhakkak kurumsal dizayn çalışmalarını profesyonel bir ajansa yaptırmalıdır. Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki müşteriler alışveriş yapmadan önce artık internette detaylı olarak incelemeler yapıyor ve çalışmak istedikleri firmaları bu yaptıkları analizlere göre belirliyorlar. İşte tam da bu esnada şirket olarak nasıl görünmek istersiniz? Kurumsal web tasarımı ile potansiyel müşterilerinizi etkileyebilirsiniz ya da eski çağlardan kalma bir internet sitesi sahibi olarak potansiyel müşterilerinizi kaçırabilirsiniz. Tercih size kalıyor. Gelin kurumsal web sitesi nasıl olmalıdır konusuna birlikte göz atalım.


Mükemmel Mail Tasarımcısı Nasıl Olunur: Önemli Araçlar

Mükemmel Mail Tasarımcısı Nasıl Olunur: Önemli Araçlar

E-posta tasarımı insanı pek fazla heyecanlandırmayabilir. Ancak, tasarım çalışmalarının bu türünde olan çok sayıda iş, freelance çalışan ve hatta tasarımcı olanlar için çok önemlidir. Mail tasarımı, marka çalışmalarının hiç olmadığı kadar büyüyen ve hiç olmadığı kadar önemli bir parçası haline gelmiştir.

Mail tasarımı potansiyel müşterilere veya alıcılara gönderdiğiniz mesajın başarılı veya başarısız olmasını belirleyebilir. Her e-postanın güçlü bir framework’ü ve çarpıcı bir tasarımı olmalıdır. Doğru kaynaklar ve araçlarla bu iş düşündüğünüzden daha kolay olabilir.


Görünmez Web Tasarım Nedir?

Görünmez Web Tasarım Nedir?

Web tasarım her zaman somut ve gözle görülür bir sanat değildir. İncelikli, kullanılabilir ve çoğunlukla tanımlanamazdır. Basitçe, iyi tasarım genellikle görünmezdir.

Konuyu biraz daha açarsak – görünmez tasarım projelere katmanlar, saydamlıklar veya gizli anlamlar eklemek değildir. Kullanıcıya yönelik olarak işlevsel ve görsel şekilde mükemmel projeler ortaya çıkarmaktır.


Minimalist Site Tasarımları Geçici Bir Moda Mı?

Minimalist Site Tasarımları Geçici Bir Moda Mı?

Web tasarımı, hemen hemen diğer tüm medya tabanlı sektörler gibi, her tür modaya ve yeni eğilime açıktır. Sorun müşterilerin bu güncel kelimeleri, e-postaları veya iş ortakları vasıtasıyla duyduklarında, hemen web sitelerinin bu en son moda eğilimleri uygulamadıkça mümkün olan en iyi durumda olmadıklarını varsaymalarıdır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı