Wordpress

Şu anda Wordpress ile ilgili blog yazılarımızı Wordpress etiketi ile aramaktasınız. Wordpress hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Wordpress ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

İnternetin ve özellikle de sosyal medyanın hayatımızda çok fazla yer edinmeye başlamasıyla birlikte her geçen gün binlerce yeni blog açılıyor. Ancak birçok blog yazarı ya da blogger tam olarak teknik konulara hakim olamadıkları için bir süre sonra sıkılıyorlar ya da zorunluluktan dolayı blog yazmayı bırakıyorlar. Biz de bunun farkına vardığımız için birçok blogger arkadaşımıza ücretsiz domain sponsorluğu vermeye başladık. Aslında bunu çok uzun zamandır yapıyorduk ancak gelen talepler nedeniyle bunu sitemizde de paylaşmak istedik. Evet, sen, blogger! Kendi alan adınla yani domaininle yayın yapmak ister misin? creamive.blogspot.com ya da creamive.wordpress.com yerine sen de creamive.com gibi bir isimle yayın yapabilirsin. Hem de Blogspot’un ya da WordPress’in hiçbir özelliğini kaybetmeden, her şey eskisi gibi devam edecek. Tek bir farkla, o da yeni alan adınla. Ziyaretçilerine ya da sevdiklerine blogunu daha kolay ve kısa bir şekilde söyleyebileceksin.


Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte artık kullanıcılar sadece izleyici değil, aynı zamanda da katılımcı olmak istiyorlar. İlk olarak Web 2.0 teriminin yani sosyal medya platformlarının hayatımıza girmesiyle internet kullanıcıları içerik üretmeye başladılar. Sonrasında da blog açılabilecek WordPress, Blogspot gibi platformlar popülerleşti. Facebook, Twitter, Instragram gibi sitelerde hesap oluşturmak çok kolayken WordPress ya da Blogspot açmak biraz daha zordur. Biz de bu yazımızda blog nasıl açılır sorusunu detaylarıyla birlikte anlatacağız.

Ticari olarak mı yoksa hobi olarak mı blog açmak istiyorsunuz? Öncelikli soru bu olmalıdır. Sonrasında da genel olarak isteğinize yönelik var olan temalara göz atabilirsiniz. Eğer hangi amaçla site kurmayı planladığınızı belirlemediyseniz, sonraki aşamalarda zorluk yaşayabilirsiniz.


Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.


Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog, SEO hizmetlerinin en profesyonel adımlarındandır. Bunun nedeni ise, yüksek rekabetteki kelimelerde paravan bloglar sayesinde daha kolay ve sağlam bir şekilde yükseliş mümkün olabilmektedir. SEO konusunda rekabet içerisinde olduğunuz sektörün gereksinimlerine göre paravan blog 1 tane de olabilir onlarca da olabilir. Bu firmaların bütçeleri ile de ilgili olabilmektedir. Her ne kadar fazla paravan blog kullanılırsa; o denli kolay, hızlı ve kalıcı bir şekilde yükselmek mümkün olmaktadır.

seo paketleri
İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

Merhaba Bloggerlar :)

Bu yazımızda özellikle de blog yazarları için güzel bir haber yer alıyor. Uzun zamandır birlikte çalıştığımız İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel için bir çekiliş düzenliyoruz. Bu çekiliş çerçevesinde 1 kişiye çift kişilik tatil hediye edeceğiz. Evet! Yanlış duymadınız. Hiçbir ücret ödemeden Kazdağları doğasında muhteşem bir tatil sizi bekliyor olacak. Ayrıca, tuz odasında da iki kişi için birer seans bu hediyemizin yanında sizin olacak.


Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Tasarım ve etkileşim hiçbir zaman kolay olmamıştır. Kullanıcı davranışının derinlikli analizini ve titiz bir planlama gerektirir. Kullanıcı deneyimi de bir hayli önemlidir. Yükselmekte olan yeni teknolojiler ve etkileşim tasarımı modelleri işleri kolaylaştırmamaktadır.


Web Tasarım Şirketleri

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım şirketleri, markaların ve firmaların dijital dünyadaki web tasarım ihtiyaçlarını karşılayan şirketler olarak öne çıkmaktadır. CREAMIVE Web Tasarım Ajansı olarak, firmaların web tasarım, web yazılım, seo, kurumsal yazılım ve sosyal medya konularındaki ihtiyaçlarına kreatif çözümler aramakta ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaktayız. Bu yazıyı okuduğunuza göre Google’da ya da internette web tasarım şirketleri konulu araştırmalar yapmakta olduğunuzu varsayıyoruz. Web tasarım şirketi ararken, kreatif ve kurumsal çözüm sunabilen şirketlere ağırlık vermenizi tavsiye ederiz. CREAMIVE’in açılımının Creative Media olduğunu da belirterek yazımıza devem etmek isteriz.


Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Her Saniye Değerlidir: Neden Bir Sonraki Odak Noktanız Sayfa Hızı Olmalıdır?

Web sitenizi Google’ın en son algoritma güncellemesine yönelik olarak mobil dostu yapmak için gerekli yatırımı zaten yapmış durumdaysanız artık bir sonraki adım, yani sayfalarınızı mümkün olan en hızlı şekilde yüklenmek üzere optimize etmek için hazırsınız demektir. Aksi durumda, masaüstü ve mobil aramalarda en üst sıraları almak için yaptığınız bütün yoğun çalışmalar başarısız olacaktır.


Firmanız Neden Blog Kullanmalı?

Firmanız Neden Blog Kullanmalı?

Web tasarım işinizin neden aktif bir blogu olması gerektiğinin dört temel nedeni aşağıda özetlenmektedir. Biz burada bir web tasarım firması örneği üzerinden ilerleyeceğiz ama aslında siz kendi markanız ve firmanız için de bu başlıkları değerlendirebilirsiniz. Sonucunda bir firma internet mecrasında yer almalıdır. Hatta sadece internette olmakla da kalmamalı, aktif bir şekilde interneti kullanabilmelidir sonucuna varacağız.


WordPress Web Sitenizde Responsive Tasarım Kullanmanız İçin 5 Neden

WordPress Web Sitenizde Responsive Tasarım Kullanmanız İçin 5 Neden

WordPress, internetteki bir numaralı web sitesi şablonu olarak birçok farklı türde web sitesi için temel oluşturmaya devam ediyor. Çok sayıdaki add-on (eklenti) ile WordPress web sitesi tasarım olanakları pratik olarak sınırsızdır. Yeni webmasterlar bu konuyu hatırda tutarak, gerçekleştirebildikleri en yüksek seviyede optimizasyona sahip web siteleri oluşturmayı kendileri için görev kabul etmelidir. Responsive bir web sitesine sahip olmak birçok nedenden ötürü özellikle önemlidir. WordPress’i temel şablonunuz veya web barındırma platformunuz olarak kullanıyorsanız işe responsive bir web tasarımı ile başlamanızın en önemli 5 nedeni aşağıda sıralanmaktadır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı