Kullanıcı Deneyimi

Şu anda Kullanıcı Deneyimi ile ilgili blog yazılarımızı Kullanıcı Deneyimi etiketi ile aramaktasınız. Kullanıcı Deneyimi hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Kullanıcı Deneyimi ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama Deneyimi Nasıl Tasarlanır?

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama Deneyimi Nasıl Tasarlanır?

Mobil dostu ve kullanıcı dostu terimlerinin aynı şey olduğunu düşünmek sık rastlanan bir yanlıştır. Uygulamanızı tasarlarken göz önünde tutmanız gereken en iyi yaklaşımlar aşağıda belirtilmektedir.

Mobil dostu ve kullanıcı dostunun aynı şey olduğunu düşünmek günümüz teknolojisinde sık rastlanan bir yanlıştır.

Bu tuzağa düşmeyin! Mobil uygulamalar “mobil dostu” olarak değerlendirilebilmesine rağmen bu uygulamalara ilişkin kullanıcı deneyimi dost dışında her şey olabilir. Kaç kez bir uygulamayı işinize yarayacağı umuduyla indirip hemen hemen hiç kullanmamışsınızdır? Muhtemelen sayısını unuttunuz, değil mi?


Mükemmel Kullanıcı Deneyimi 7 İpucu

Mükemmel Kullanıcı Deneyimi 7 İpucu

Kullanıcı deneyimini var veya yok edebilen iki şey vardır: yazım ve tasarım. Mükemmel bir kullanıcı deneyimi sağlayan yazılara yönelik 7 ipucu aşağıda açıklanmaktadır.

Kullanıcı deneyimini var veya yok edebilen iki şey vardır: yazım ve tasarım. Her ikisi de elzemdir ve kullanıcıya ürününüzü nasıl kullanması gerektiği konusunda rehberlik sağlamadan eşit derecede sorumludur. Mükemmel yazım kullanıcı deneyimini zenginleştirirken vasat talimatlar sair şekilde harika olan kullanıcı ara yüzünüze zarar verebilir.


Web Tasarım Hizmetleri

Web Tasarım Hizmetleri

Rakipleriniz arasında fark yaratmak isteyenlere müjde! Mobil uyumlu, kaliteli, şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken responsive bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız CREAMIVE web tasarım hizmetleri birçok özelliği bünyesinde barındıran göze hitap eden şık ve Seo uyumlu, yönetim paneline sahip web sitesi tasarımlarını sizlere cazip fiyatlarla sunuyor. Firmanıza özel web tasarım hizmetleri için profesyonel ekibimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmetinizdeyiz.


Web Tasarım Yazılım

Web Tasarım Yazılım

Web tasarım yazılım ile birlikte özdeşleşmiş önemli bir ifade haline gelmiştir. Yazılım genel olarak bir internet sitesinin temelini ve yapısını oluştururken, tasarım ise sitenin görsellerini ve görünüşünü oluşturmaktadır. Ancak, şunu özetle söyleyebiliriz ki bir internet sitesi için web tasarım ve web yazlım ayrı ayrı şarttır. Bu çalışmalar önce grafiklerin ve görsellerin hazırlanmasıyla başlar. Ardında da, grafiklerin programlar aracılığıyla hareketlendirilmesi sayesinde temelleri güçlendirilir ve ziyaret edilebilir bir hale getirilir. İstanbul merkezli hizmet sağlayan birçok web tasarım yazılım firması bulunmaktadır. Gelin yazımızın devamında dizayn ve yazılım konularına birlikte değinelim.

seo paketleri
SEO Çalışması

SEO Çalışması

SEO çalışması, bir internet sitesinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralarda yer alınabilmesi için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Bir site arama motorlarında üst sıralar yer alırsa, daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir böylelikle de daha fazla kazanç sağlanması mümkün olur. İşte bu nedenle de SEO çalışması eşittir kazanç diyebiliriz. SEO çalışması ile siteler daha fazla müşteriye ulaşabilir bunun sonucunda da karlılıklarını artırırlar. Bu yazımızda da SEO çalışmaları ile sitelerin Google’da yükselmesine değineceğiz.


Görünmez Web Tasarım Nedir?

Görünmez Web Tasarım Nedir?

Web tasarım her zaman somut ve gözle görülür bir sanat değildir. İncelikli, kullanılabilir ve çoğunlukla tanımlanamazdır. Basitçe, iyi tasarım genellikle görünmezdir.

Konuyu biraz daha açarsak – görünmez tasarım projelere katmanlar, saydamlıklar veya gizli anlamlar eklemek değildir. Kullanıcıya yönelik olarak işlevsel ve görsel şekilde mükemmel projeler ortaya çıkarmaktır.


Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive web tasarım, web tasarım dünyasının moda terimidir ama bu konu gerçekte abartılıyor mu? Basitçe mobil ve masaüstü için ayrı siteleriniz olamaz mı? Görünüşe göre herkes tercihini ayrı web sitesi ara yüzleri yerine responsive web tasarım fikrinden yana kullanıyor. Web sitenizi responsive yapmaya karar vermeden önce bu konudaki araştırmayı kendiniz yapmalı ve bu yaklaşımın faydalarını kendiniz değerlendirmelisiniz. Bilgi edinmeye responsive web tasarım çalışmalarının aşağıda özetlenen 12 faydasını inceleyerek başlayabilirsiniz.


Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog, SEO hizmetlerinin en profesyonel adımlarındandır. Bunun nedeni ise, yüksek rekabetteki kelimelerde paravan bloglar sayesinde daha kolay ve sağlam bir şekilde yükseliş mümkün olabilmektedir. SEO konusunda rekabet içerisinde olduğunuz sektörün gereksinimlerine göre paravan blog 1 tane de olabilir onlarca da olabilir. Bu firmaların bütçeleri ile de ilgili olabilmektedir. Her ne kadar fazla paravan blog kullanılırsa; o denli kolay, hızlı ve kalıcı bir şekilde yükselmek mümkün olmaktadır.


Material Design Lite - Web Bileşenlerinin Dev Kütüphanesi

Material Design Lite - Web Bileşenlerinin Dev Kütüphanesi

Google Developer ekibi yakın zaman önce Material Design Lite, ya da kısaca MDL, adı verilen Materyal Tasarım sitillerinde bir bileşenler kütüphanesi yayınladı. Bu kütüphane butonlar, formlar ve gerçekten isteyebileceğiniz diğer her şey gibi çeşitli web tasarım bileşenleriyle dolu bir kütüphanedir. Kullanılmasını son derece esnek hale getirmek için bu kütüphanenin framework-agnostik olmasını düşünülmüş. İlave olarak, önemli faydalarından biri “standartlara uygun CSS, HTML ve JS” ile geliştirilmiş olmasıdır. Şu ana kadar gayet iyi.


Tipografi ve Marka Yaratmak

Tipografi ve Marka Yaratmak

Bir web tasarım profesyoneli değilseniz belirli bir marka için mükemmel yazı tipini seçerken ne kadar zaman, çaba ve para harcandığını öğrenmek sizi şaşırtacaktır. Örneğin; Coca Cola, IBM, Microsoft veya Google gibi büyük şirketler tercihlerini varsayılan bir yazı tipinden yana asla kullanmazlar. İşin aslı bu şirketlerin çoğu kendi markaları konusundaki farkındalığı arttırmak için tipografiyi yeniden keşfederler.

O halde markanız veya işiniz için mükemmel yazı tipini seçerken nasıl hareket etmelisiniz? İlk işiniz daha geleneksel olduğu kabul edilen yazı tipleri ile daha modern yazı tipleri arasında bir seçim yapmak olacaktır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı