SEO Çalışması

Şu anda SEO Çalışması ile ilgili blog yazılarımızı SEO Çalışması etiketi ile aramaktasınız. SEO Çalışması hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer SEO Çalışması ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kurumsal SEO

Kurumsal SEO

Arama motoru optimizasyonu ya da SEO olarak kısaca adlandırdığımız terim, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralara çıkabilmesi için yaptıkları çalışmalara verilen addır. CREAMIVE SEO Ajansı olarak bizler de firmalara kurumsal SEO alanında hizmetler ve danışmanlık sunmaktayız. Arama motoru optimizasyonu danışmanlığı hem bireysel kişilerden hem de kurumsal firmalardan alınabilmektedir. Ancak, kurumsal SEO firmaları varken sıradan şahıslardan bu hizmeti almak çok büyük bir risktir çünkü yapılacak en küçük hatalar sitenizin Google tarafından yasaklanmasına yani banlanmasına neden olabilir. Böyle bir durum olursa da, o ana kadar verdiğimiz emekler ve harcadığınız tüm paralar kül olur gider. İşte bu nedenle de kurumsal SEO danışmanlığı hizmeti almanız firmanız açısından daha sağlıklı olacaktır.


SEO Fiyatları

SEO Fiyatları

Öncelikle SEO, arama motoru optimizasyonu ifadesinin kısaltmasıdır. Muhtemelen bu sayfaya ulaştığınıza göre bu konu hakkında kısmen de olsa bir bilgiye sahip olduğunuzu varsayarak yazımıza devam edeceğiz. Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarında üst sıralarda yer alabilmek için arama motoru optimizasyonu yapılmaktadır. Firmalar neden SEO yatırımı yapmaktadır, ya da siz neden SEO için bir ücret ödemelisiniz? İşte bu yazımızda, hem neden SEO konusuna değineceğiz hem de SEO Fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.


SEO Çalışması

SEO Çalışması

SEO çalışması, bir internet sitesinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralarda yer alınabilmesi için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Bir site arama motorlarında üst sıralar yer alırsa, daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir böylelikle de daha fazla kazanç sağlanması mümkün olur. İşte bu nedenle de SEO çalışması eşittir kazanç diyebiliriz. SEO çalışması ile siteler daha fazla müşteriye ulaşabilir bunun sonucunda da karlılıklarını artırırlar. Bu yazımızda da SEO çalışmaları ile sitelerin Google’da yükselmesine değineceğiz.


Arama Motorları Listesi

Arama Motorları Listesi

Arama motorları listesi genellikle kurumsal SEO çalışmaları yapan ajanslar ya da internet sitesini arama motorlarına kayıt etmek isteyen kişiler tarafından aranmaktadır. Arama motorları listesi, Türkçe arama motorları (Türk arama motoru) ve yabancı arama motorları olarak ikiye ayrılabilir. Ülkemiz için ise Google ve diğer arama motorları olarak ikiye ayırsak daha çok daha verimli olacaktır. Çünkü, Türkiye’de arama motorları listesi arasından en çok kullanılan arama motoru %90’dan fazla bir oranla Google olmaktadır. Google, Yandex, Bing, Yahoo, Baidu ve belki de Altavista diyerek gelin yazımıza birlikte devam edelim.

seo paketleri
Google SEO Nedir?

Google SEO Nedir?

Google, bilindiği üzere arama motorları arasında ülkemizde en önemli paya sahip olan firmadır. Yaklaşık olarak arama sektöründe %90’dan fazla paya sahip olmasından dolayı da seo uzmanları ya da seo firmaları, diğer arama motorlarına yönelik SEO çalışmaları yapmaktansa Google SEO çalışması yapmayı tercih etmektedir. Aslında genel olarak arama motorları SEO için kaliteli sayfa, kaliteli site ve kaliteli içerik ve backlink temelinde faaliyet gösterseler de, her arama motoru için farklı kriterler de vardır. Bu SEO kriterleri de genellikle SEO algoritmaları olarak ifade edilmektedir. Kurumsal SEO firmaları ise bu SEO kriterlerine hakim oldukları için kurumsal SEO ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verebilmektedir.


SEO Analizi

SEO Analizi

SEO analizi internet siteleri için çok önemlidir çünkü Google başta olmak üzere arama motorlarındaki sıralamalarınızı SEO analizi sayesinde gözlemleyebilirsiniz. SEO analizi sitenizdeki eksiklikleri görmenizi sağlayacağı için sitenizin arama motorları tarafından nasıl göründüğünü de size gösterir. Böylelikle, yapacağınız seo analizi sonucunda sitenizdeki eksiklikleri giderebilir ve sonrasında da arama motorlarında hızlı bir şekilde yükselişe geçebilirsiniz.


Arama Motorlarına Kayıt

Arama Motorlarına Kayıt

Arama motorları, günümüzde siteler için en önemli ziyaretçi kaynağı olmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise, ziyaretçiler yani insanlar bir konu hakkında bilgi edinmek istediklerinde ilk önce Google başta olmak üzere diğer arama motorlarına öğrenmek istedikleri konularla alakalı anahtar kelimeleri yazarlar. Bunun ardından ise, karşılarına gelen listeden dikkatlerini en fazla çeken sitenin başlığına tıklayarak siteye ulaşırlar. İşte bu nedenle de site sahipleri arama motorları listesi ararlar çünkü sitelerini ekleyerek bu arama motorlarından faydalanmak isterler. Kurumsal SEO danışmanlığı isteyen firmalar ise sadece Kurumsal SEO hizmeti sağlayan ajanslara ulaşarak tüm işlemleri hiçbir bilgiye sahip olmadan yaptırabilirler.


SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı, arama motorlarında özellikle de Google’da üst sıralara çıkmak isteyen firmalar için olmazsa olmaz durumdadır. Bunun nedeni ise, günümüzde en fazla ziyaretçiye ve potansiyel müşteriye Google ile ulaşılmaktadır. SEO danışmanlığı ile de daha fazla müşteriye ulaşabilmek mümkün olmaktadır.

Kurumsal SEO Danışmanlığı hizmeti veren CREAMIVE Web Ajansı, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamaktadır. Bu kapsamda site içi SEO ve site dışı SEO konularında çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu SEO çalışmaları sayesinde SEO Analiz işlemlerini de gerçekleştirerek, sitenizin tam anlamıyla SEO uyumlu olmasını sağlamaktayız.


SEO Uyumlu Blog Başlıkları Nasıl Oluşturulur?

SEO Uyumlu Blog Başlıkları Nasıl Oluşturulur?

Blog sahiplerinin içeriklerinde dikkat etmesi gereken en önemli ayrıntılardan birisi de belirleyecekleri başlıklardır. Başlıklar, öncelikle dikkat çekici olmalı ve ayrıca içerik hakkında fikir vermelidir. Başlığa bakan okuyucu, hem içerik hakkında fikir edinebilmeli, hem de içeriği merak etmelidir. Yani en ideal başlık, okuyucu açısında fikir veren ve merak uyandıranlardır. Başlıklar genel olarak konuyu yansıtacakları için beş veya altı kelimeden fazlası uygun görünmemektedir; ancak konu kapsamlı ve içerikte uzunsa, belki alt başlıklar oluşturulabilir ve söylenmesi gerekenler orada ifade edilir.


Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Ücretsiz blog hizmetlerinin gelişimi ve gerçekten sağlam alt yapı ile yola çıkışları, şüphesiz blogger olarak nitelendirdiğimiz blog yazarlarının sayısında gözle görülür bir artış sağlanmasına imkan tanıdı. Google gibi büyük firmaların sponsor olduğu ücretsiz servisler sayesinde büyük gelirlere ulaşmayı başarmış yazarların varlığı, yeni bloggerların da sektöre dahil oluşunu hızlandırdı dersek hiç de yanlış bir tespitten söz etmemiş oluruz. WordPress tabanlı gelişim de o denli büyük kitlelere ulaşmayı başardı ki, artık canı sıkılan internet kullanıcılarının değişik başlıklarda oluşturduğu en az 3-4 bloga rastlamak mümkün. Yönetimi kadar, geri dönüşlerin de oldukça zor sağlandığı bu sektörde aslında çoğulcu bir sosyal medya çalışması ile iyi yerlere ulaşmak pek de güç değil.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı