yeni internet sitesi

Şu anda yeni internet sitesi ile ilgili blog yazılarımızı yeni internet sitesi etiketi ile aramaktasınız. yeni internet sitesi hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer yeni internet sitesi ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

Web tasarım fiyatları, kurumsal şirketlerde web siteler ile ilgilenen kişilerin en çok aradığı başlıklardan bir tanesidir. Özellikle şirket yöneticilerinin değişmesi sonucunda genellikle yeni gelen yöneticiler çağ dışı kalmış şirket web sitesi için yeni çalışmalar yapılmasını ister. Bu konuda da haklıdır da çünkü bir kurumsal şirket yenilenmek istiyorsa ilk olarak web siteleri ile başlanılmalıdır. Böylelikle, köklü bir değişikliğe en pratik adımdan başlanılır ve en hızlı bir şekilde aksiyon alınması sonucunda bu yenilenme süreci şirketin tüm noktalarına sirayet edebilir. Hali hazırda şirketin üst yönetiminde olan yöneticilerin de internet sitelerini değiştirmeyi düşünmesi gayet normal olacaktır çünkü gelişen teknolojiler ve artan rekabet buna mecbur kılmaktadır. Her ne olursa olsun, kurumsal web tasarım her şirket için olmazsa olmaz bir konudur.


Yeni Airbnb Logosunun İncelenmesi ve Web Tasarımı

Yeni Airbnb Logosunun İncelenmesi ve Web Tasarımı

Daire kiralamak zorundaki kullanıcılar için güzel bir topluluk oluşturmuş olan Airbnb, bir kaç gün önce, şaşkınlık yaratan kendi internet sitesinin yeni web tasarımını duyurdu ve eski Airbnb tasarımının yerini alacak yeni modern logosunu tanıttı.

Bu internet sitesinin özelliği aynı kaldı. Hala grafiğe yönelik güncellemeleri kullanıcılarına sağlıyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı