Fotoğraf Düzenleme

Şu anda Fotoğraf Düzenleme ile ilgili blog yazılarımızı Fotoğraf Düzenleme etiketi ile aramaktasınız. Fotoğraf Düzenleme hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Fotoğraf Düzenleme ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Ücretsiz Stock Photo Bulabileceğiniz Siteler

Ücretsiz Stock Photo Bulabileceğiniz Siteler

Stock Fotoğraflar, web tasarımcılar ya da dijital dünyada fotoğraf düzenleme ile uğraşan kişiler için çoğu zaman hayat kurtarır. Stock fotoğrafların yer aldığı ve resim deposu olarak da adlandırabileceğimiz siteler sahip oldukları resim koleksiyonları sayesinde sizlere farklı bakış açıları da getirebilir. Ücretsiz resim indir şeklinde arama yapan kullanıcıların karşısına ise genellikle bu siteler çıkmaktadır. İşte bu yazımızda da stock fotoğraf arşivine sahip 10 farklı internet sitesini sizlere tanıtacağız.


Her Sosyal Pazarlamacının İhtiyacı Olan 10 Faydalı Resim Aracı

Her Sosyal Pazarlamacının İhtiyacı Olan 10 Faydalı Resim Aracı

Sosyal medya mecralarıyla çok uğraşıyorsanız, her platformun yüklediğiniz fotoğraflar için farklı boyutlar gerektirdiğini bilirsiniz. Bu boyutlar, ister Facebook kapak fotoğrafı veya Google Plus kapak fotoğrafı isterse Twitter başlığı ya da diğerleri olsun, belirli bir konum ya da yer için en iyi görünen fotoğrafları oluşturabilmenizi sağlar.

Bunu manuel şekilde yapmak anlamsız bir çabadır çünkü günümüzde resimlerinizi sosyal medya sitelerinin tümü için olmasa bile birçoğu için uygun boyut ve ölçülere getirebilmenizi sağlayan çok sayıda araç vardır. Daha yüksek çevrimiçi sosyal katılım için resimlerinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olacak 10 harika araç aşağıda tanıtılmaktadır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı