Blog Yazarı

Şu anda Blog Yazarı ile ilgili blog yazılarımızı Blog Yazarı etiketi ile aramaktasınız. Blog Yazarı hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Blog Yazarı ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

İnternetin ve özellikle de sosyal medyanın hayatımızda çok fazla yer edinmeye başlamasıyla birlikte her geçen gün binlerce yeni blog açılıyor. Ancak birçok blog yazarı ya da blogger tam olarak teknik konulara hakim olamadıkları için bir süre sonra sıkılıyorlar ya da zorunluluktan dolayı blog yazmayı bırakıyorlar. Biz de bunun farkına vardığımız için birçok blogger arkadaşımıza ücretsiz domain sponsorluğu vermeye başladık. Aslında bunu çok uzun zamandır yapıyorduk ancak gelen talepler nedeniyle bunu sitemizde de paylaşmak istedik. Evet, sen, blogger! Kendi alan adınla yani domaininle yayın yapmak ister misin? creamive.blogspot.com ya da creamive.wordpress.com yerine sen de creamive.com gibi bir isimle yayın yapabilirsin. Hem de Blogspot’un ya da WordPress’in hiçbir özelliğini kaybetmeden, her şey eskisi gibi devam edecek. Tek bir farkla, o da yeni alan adınla. Ziyaretçilerine ya da sevdiklerine blogunu daha kolay ve kısa bir şekilde söyleyebileceksin.


Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog yazarlarından “çevrimiçi başarı” hakkında neler öğrenebiliriz?

Web site sunucu sağlayıcısı 1&1 tarafından 120 Birleşik Krallık blog yazarına yaptırılan yeni bir çalışma, blog yazarları için hayati öneme sahip motivasyon kaynaklarını ve taktikleri ortaya çıkardı. Motivasyon ve deneyim paylaşımları, küçük ve orta boyuttaki işletmelere (KOBİ) nasıl çekici ve popüler bir site kurulacağı hakkındaki tavsiyelerle, çalışma internet sitesini daha da ileriye taşımak isteyen bizlere etkili tavsiyeler veriyor.


Dikkat Çekici Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır?

Dikkat Çekici Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır?

Yazımıza başlamadan önce Blog nedir onu anlayalım? Daha sonra blog yazarlığı ve blog yazılarının yazılırken nasıl hazırlandığı konusunda bilgilere yer verebiliriz. Blog yazılarının çıkışı ve hazırlanışı belirli bir süre sonra hem anlam olarak, hem de yazılım biçimi olarak değişmiş ve gelişen internet ağında ayrı bir yere sahip olabilmiştir. Kendi blog sayfanız için hazırlayacağınız yazılarda, Sizi Farklı Kılacak Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır konusunda size vereceğimiz özelliklere göre paylaşımlar yapabilirsiniz.


Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Ücretsiz blog hizmetlerinin gelişimi ve gerçekten sağlam alt yapı ile yola çıkışları, şüphesiz blogger olarak nitelendirdiğimiz blog yazarlarının sayısında gözle görülür bir artış sağlanmasına imkan tanıdı. Google gibi büyük firmaların sponsor olduğu ücretsiz servisler sayesinde büyük gelirlere ulaşmayı başarmış yazarların varlığı, yeni bloggerların da sektöre dahil oluşunu hızlandırdı dersek hiç de yanlış bir tespitten söz etmemiş oluruz. WordPress tabanlı gelişim de o denli büyük kitlelere ulaşmayı başardı ki, artık canı sıkılan internet kullanıcılarının değişik başlıklarda oluşturduğu en az 3-4 bloga rastlamak mümkün. Yönetimi kadar, geri dönüşlerin de oldukça zor sağlandığı bu sektörde aslında çoğulcu bir sosyal medya çalışması ile iyi yerlere ulaşmak pek de güç değil.

seo paketleri
Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı