Blogspot

Şu anda Blogspot ile ilgili blog yazılarımızı Blogspot etiketi ile aramaktasınız. Blogspot hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Blogspot ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

İnternetin ve özellikle de sosyal medyanın hayatımızda çok fazla yer edinmeye başlamasıyla birlikte her geçen gün binlerce yeni blog açılıyor. Ancak birçok blog yazarı ya da blogger tam olarak teknik konulara hakim olamadıkları için bir süre sonra sıkılıyorlar ya da zorunluluktan dolayı blog yazmayı bırakıyorlar. Biz de bunun farkına vardığımız için birçok blogger arkadaşımıza ücretsiz domain sponsorluğu vermeye başladık. Aslında bunu çok uzun zamandır yapıyorduk ancak gelen talepler nedeniyle bunu sitemizde de paylaşmak istedik. Evet, sen, blogger! Kendi alan adınla yani domaininle yayın yapmak ister misin? creamive.blogspot.com ya da creamive.wordpress.com yerine sen de creamive.com gibi bir isimle yayın yapabilirsin. Hem de Blogspot’un ya da WordPress’in hiçbir özelliğini kaybetmeden, her şey eskisi gibi devam edecek. Tek bir farkla, o da yeni alan adınla. Ziyaretçilerine ya da sevdiklerine blogunu daha kolay ve kısa bir şekilde söyleyebileceksin.


Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte artık kullanıcılar sadece izleyici değil, aynı zamanda da katılımcı olmak istiyorlar. İlk olarak Web 2.0 teriminin yani sosyal medya platformlarının hayatımıza girmesiyle internet kullanıcıları içerik üretmeye başladılar. Sonrasında da blog açılabilecek WordPress, Blogspot gibi platformlar popülerleşti. Facebook, Twitter, Instragram gibi sitelerde hesap oluşturmak çok kolayken WordPress ya da Blogspot açmak biraz daha zordur. Biz de bu yazımızda blog nasıl açılır sorusunu detaylarıyla birlikte anlatacağız.

Ticari olarak mı yoksa hobi olarak mı blog açmak istiyorsunuz? Öncelikli soru bu olmalıdır. Sonrasında da genel olarak isteğinize yönelik var olan temalara göz atabilirsiniz. Eğer hangi amaçla site kurmayı planladığınızı belirlemediyseniz, sonraki aşamalarda zorluk yaşayabilirsiniz.


Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.


İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

Merhaba Bloggerlar :)

Bu yazımızda özellikle de blog yazarları için güzel bir haber yer alıyor. Uzun zamandır birlikte çalıştığımız İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel için bir çekiliş düzenliyoruz. Bu çekiliş çerçevesinde 1 kişiye çift kişilik tatil hediye edeceğiz. Evet! Yanlış duymadınız. Hiçbir ücret ödemeden Kazdağları doğasında muhteşem bir tatil sizi bekliyor olacak. Ayrıca, tuz odasında da iki kişi için birer seans bu hediyemizin yanında sizin olacak.

seo paketleri
Kişisel Site Oluşturmak İçin Ücretsiz Alternatifler

Kişisel Site Oluşturmak İçin Ücretsiz Alternatifler

Dijital çağın gelişimi ve hayatımıza entegrasyonu ile beraber internet sitesini faaliyete geçirmek ve ziyaretçilere ulaşmayı amaçlamak neredeyse kaçınılmaz bir durum halini aldı diyebiliriz. Sektöre yabancı isimlerin, tecrübe kazanma adına yapması gereken çalışmaların başında şüphesiz ücretsiz bir platform ile başlayarak, sektörün irdelenmesini sağlamak ilk hedeflerin başında yerini alıyor. Sosyal medya etkinliğinin nasıl kullanılacağı, nasıl daha iyi sonuca ulaşılabileceğini ve sadık takipçilerin nasıl kazanılacağı hususunda dikkat çeken parametrelerin de etkin kullanımı ile ileride kurmayı düşündüğünüz başarılı bir platform için gerekli alt yapıyı oluşturma imkanına erişebilirsiniz.


İşe Yarayan 10 Google Servisi

İşe Yarayan 10 Google Servisi

Arama motorlarının başında gelen Google; sosyal medya, belge düzenleme, e-posta servisi, video yükleme, depolama ve arama yapma gibi servislerin dışında işe yarar birçok hizmet daha sunuyor. Çoğumuzun farkında bile olmadığı bu servisler, iş hayatında ve günlük hayatta destek vererek büyük kolaylık sağlıyor. Bu servislerden 10 tanesi yazının devamında yer almaktadır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı