tanıtım yazısı

Şu anda tanıtım yazısı ile ilgili blog yazılarımızı tanıtım yazısı etiketi ile aramaktasınız. tanıtım yazısı hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer tanıtım yazısı ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kendini Tanıtma Yazıları Örnekleri

Kendini Tanıtma Yazıları Örnekleri

İş dünyasında kendini tanıtma ve kendini tanıtma yazıları bir hayli önemlidir çünkü firmalarla yapacağınız ilk temas sonraki süreçlerde sizi o şekilde bilmelerini sağlayacaktır. Örneğin, başlangıçta iyi bir şekilde kendinizi yansıtabilirseniz, ilerleyen süreçlerde ek bir avantaja sahip olursunuz. Böylelikle, küçük çaplı hatalarınız göz ardı edilebilir. Ancak, başlangıçta kendinizi kötü bir şekilde tanıtırsanız, en ufak hata yaptığınızda gözden çıkartılabilir ve birçok konuda reddedilebilirsiniz. Örneğin, ilk birkaç cümlenizde şahsınızı iyi bir şekilde anlatabilirseniz yazınızın devamı okunur. Fakat, hoş olmayan bir şekilde başlayan yazıların 2. paragrafına dahi geçilmez. Siz olsanız kötü bir yazının 2. paragrafını okur muydunuz?

Bu yazımızda kendini tanıtma yazısı örneği ile sizleri bilgilendireceğiz. Bir sonraki yazımızda da İngilizce kendini tanıtma yazıları örnekleri ile İngilizce olarak da kendinizi ifade edebilmenizi sağlayacağız. İlk önce konulara değineceğiz ve yazımızın sonunda da detaylı bir tanıtım örneğine yer vereceğiz. Bu örneğe göre siz de kendi yazınızı hazırlayabilirsiniz.


Hosting Nedir?

Hosting Nedir?

Hosting, internet sitesi ile paylaşılacak sayfaların, belgelerin, görsellerin ya da dosyaların ziyaretçilerce ulaşılabilecek bir bilgisayarda veya sunucuda barındırılması işlemidir. Sitelerin yayınlanabilmesi için ASP, JS, HTML, PHP uzantılı dosyalara, bu dosyaların da fiziksel olarak bir yerde saklanmasına ihtiyaç vardır. Dokümanları saklayan ve kullanıcıların ziyaretini mümkün kılan bilgisayarlara web server ya da web sunucu nedir. Web sunucularda dosyaların barındırılmasına ve sitelerin yayınlanma durumuna da web hosting denilir. Ülkemizde farklı alternatiflere ve özelliklere sahip birçok hosting firması bulunmaktadır. Hizmet sağlayıcının sunduğu imkanlar ve kurumsal yapısı göz önünde bulundurularak, istenilen özelliklere en uygun olan hosting paketi seçilmesiyle, host hizmet alımı sağlanabilir.


Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum, karşınızdaki kişileri etkileyebilmek için bir sanat olarak da görülebilir. Bu nedenle de eğer profesyonel hayatta ya da öğrencilik zamanlarında karşınızdaki kişileri sunumlar ile etkilemeyi düşünüyorsanız, sunum nasıl yapılır konusuna hakim olmanız gerekmektedir. Bu yazımızda başarılı sunum örnekleri ile sizleri sunum nasıl yapılır başlığında bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Hatta, beğendiğimiz sunum örnekleri ile de yazımızı detaylandırarak sizlere faydalı olabilecek sunum örnekleri sunacağız.


E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

Ticarete odaklanmış site sahipleri, öngördükleri bütçeleriyle e-ticaret sitelerinin bir şekilde ziyaretçi edinmesini amaçlar ve duruma göre başarılı da olurlar. Sitede satılan ürünlerin modellerinden fiyatlarına, site web tasarım çalışmalarının verdiği güvenden ödeme kanallarına kadar birçok nokta müşteriyi alıp almama konusunda etkiler. Eğer e-ticaret sitesinin sahibi tüm bu aşamalarda yeterli olduğunu düşünüyorsa, mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir nokta daha gelir: O da tanıtımdır. Yani reklam ve pazarlama faaliyetlerinin nasıl yapıldığı...

seo paketleri
Google’da Sitenizi Yükseltmek İçin Temel İpuçları

Google’da Sitenizi Yükseltmek İçin Temel İpuçları

Google ve diğer arama motorlarında üst sıralara çıkmak her blog ya da internet sitesi sahibinin hayalidir. Bu hayalin gerçekleşmesi için birkaç temel ipucu oldukça işinize yarayacaktır. Bu yazımızda neler yaparsanız, Google’da üst sıralara çıkabilirsiniz sorusuna basit yanıtlar arayacağız. Yani, temel SEO çalışmaları hakkında sizi bilgilendirmeye çalışacağız.


Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal firmalar, markalarını özellikle de internette en iyi şekilde tanıtabilmek için kurumsal tanıtım yazısı ihtiyacı duymaktadır. Tanıtım yazısı ihtiyaçları en çok da hakkımızda, kurumsal, bizden haberler gibi sayfalarda olmaktadır. Bunların yanı sıra, ürün ya da kategori sayfalarında da tanıtım yazısı kullanılabilir. Çünkü, potansiyel müşterilere hangi alanlarda güçlü olduğunuzu net bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere kurumsal firma tanıtım yazısı örnekleri ve CREAMIVE farkıyla networkümüzde yer alan sitelerden nasıl tanıtım yazısı alabileceğiniz hakkında bilgiler sunacağız. Ayrıca, tanıtım yazısı neden önemlidir sorusuna da yanıtları bu yazının devamında bulabileceksiniz. Özetle, hem şirketinizin tanıtım yazılarını hazırlıyoruz hem de isterseniz firmanızın dijital dünyada daha fazla kişiye ulaştırılabilmesi için bu yazıları başka sitelerde de paylaşabiliyoruz.


SEO Uzmanı

SEO Uzmanı

SEO Uzmanı, seo hizmetlerini ya da arama motoru çalışmalarını kusursuz bir şekilde yapması düşünülen kişilere verilen isimdir. Birbirinden farklı özellikler ve algoritmalarla çalışan arama motorları için yapılan çalışmaların tamamı da uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir. Eğer, SEO çalışmaları bir SEO uzmanı tarafından değil de arama motoru optimizasyonu konusunda çok fazla bilgiye sahip olmayan sıradan bir kişi tarafından yapılırsa, bu sitenize faydadan çok zarar getirecektir. Çünkü, Google başta olmak üzere neredeyse tüm arama motorları sürekli olarak algoritmalarını geliştirmekte ve bunun sonucunda da doğal yani hile içermeyen çalışmalara önem vermektedir. Uzman olmayan bir SEO çalışanıysa hemen basit yollara başvuracaktır çünkü bir anda hızlı bir şekilde siteniz yükselirse onu takdir edersiniz. Peki sonuç? Bu çalışmaların sonucunda siteniz artık asla Google ve diğer arama motorlarında görünmeyebilir. Yani banlanabilirsiniz!


Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Hakkımızda sayfanız ya da hakkımızda yazısı sizin için çok önemli olmayabilir fakat aslında web tasarım konusunda oldukça önemlidir. Ana sayfanız tabii ki de önemlidir. Ürün ya da hizmet listeniz de ona keza. Fakat, hakkımızda sayfanızı optimize etmezseniz, tüm bileşenleri tamamladığınızda elinize geçecek olan çevrim içi vizyonu ve size büyük paralar getirebilecek olan takipçileri ve ziyaretçileri kaybedebilirsiniz. İşte hakkımızda yazısı ile ilgili o 5 önemli nokta.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı