Sosyal Medya

Şu anda Sosyal Medya ile ilgili blog yazılarımızı Sosyal Medya etiketi ile aramaktasınız. Sosyal Medya hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Sosyal Medya ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

Bloggerlar İçin Ücretsiz Domain Sponsorluğu!

İnternetin ve özellikle de sosyal medyanın hayatımızda çok fazla yer edinmeye başlamasıyla birlikte her geçen gün binlerce yeni blog açılıyor. Ancak birçok blog yazarı ya da blogger tam olarak teknik konulara hakim olamadıkları için bir süre sonra sıkılıyorlar ya da zorunluluktan dolayı blog yazmayı bırakıyorlar. Biz de bunun farkına vardığımız için birçok blogger arkadaşımıza ücretsiz domain sponsorluğu vermeye başladık. Aslında bunu çok uzun zamandır yapıyorduk ancak gelen talepler nedeniyle bunu sitemizde de paylaşmak istedik. Evet, sen, blogger! Kendi alan adınla yani domaininle yayın yapmak ister misin? creamive.blogspot.com ya da creamive.wordpress.com yerine sen de creamive.com gibi bir isimle yayın yapabilirsin. Hem de Blogspot’un ya da WordPress’in hiçbir özelliğini kaybetmeden, her şey eskisi gibi devam edecek. Tek bir farkla, o da yeni alan adınla. Ziyaretçilerine ya da sevdiklerine blogunu daha kolay ve kısa bir şekilde söyleyebileceksin.


Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama Deneyimi Nasıl Tasarlanır?

Kullanıcı Dostu Mobil Uygulama Deneyimi Nasıl Tasarlanır?

Mobil dostu ve kullanıcı dostu terimlerinin aynı şey olduğunu düşünmek sık rastlanan bir yanlıştır. Uygulamanızı tasarlarken göz önünde tutmanız gereken en iyi yaklaşımlar aşağıda belirtilmektedir.

Mobil dostu ve kullanıcı dostunun aynı şey olduğunu düşünmek günümüz teknolojisinde sık rastlanan bir yanlıştır.

Bu tuzağa düşmeyin! Mobil uygulamalar “mobil dostu” olarak değerlendirilebilmesine rağmen bu uygulamalara ilişkin kullanıcı deneyimi dost dışında her şey olabilir. Kaç kez bir uygulamayı işinize yarayacağı umuduyla indirip hemen hemen hiç kullanmamışsınızdır? Muhtemelen sayısını unuttunuz, değil mi?


Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte artık kullanıcılar sadece izleyici değil, aynı zamanda da katılımcı olmak istiyorlar. İlk olarak Web 2.0 teriminin yani sosyal medya platformlarının hayatımıza girmesiyle internet kullanıcıları içerik üretmeye başladılar. Sonrasında da blog açılabilecek WordPress, Blogspot gibi platformlar popülerleşti. Facebook, Twitter, Instragram gibi sitelerde hesap oluşturmak çok kolayken WordPress ya da Blogspot açmak biraz daha zordur. Biz de bu yazımızda blog nasıl açılır sorusunu detaylarıyla birlikte anlatacağız.

Ticari olarak mı yoksa hobi olarak mı blog açmak istiyorsunuz? Öncelikli soru bu olmalıdır. Sonrasında da genel olarak isteğinize yönelik var olan temalara göz atabilirsiniz. Eğer hangi amaçla site kurmayı planladığınızı belirlemediyseniz, sonraki aşamalarda zorluk yaşayabilirsiniz.


Kendini Tanıtma Yazıları Örnekleri

Kendini Tanıtma Yazıları Örnekleri

İş dünyasında kendini tanıtma ve kendini tanıtma yazıları bir hayli önemlidir çünkü firmalarla yapacağınız ilk temas sonraki süreçlerde sizi o şekilde bilmelerini sağlayacaktır. Örneğin, başlangıçta iyi bir şekilde kendinizi yansıtabilirseniz, ilerleyen süreçlerde ek bir avantaja sahip olursunuz. Böylelikle, küçük çaplı hatalarınız göz ardı edilebilir. Ancak, başlangıçta kendinizi kötü bir şekilde tanıtırsanız, en ufak hata yaptığınızda gözden çıkartılabilir ve birçok konuda reddedilebilirsiniz. Örneğin, ilk birkaç cümlenizde şahsınızı iyi bir şekilde anlatabilirseniz yazınızın devamı okunur. Fakat, hoş olmayan bir şekilde başlayan yazıların 2. paragrafına dahi geçilmez. Siz olsanız kötü bir yazının 2. paragrafını okur muydunuz?

Bu yazımızda kendini tanıtma yazısı örneği ile sizleri bilgilendireceğiz. Bir sonraki yazımızda da İngilizce kendini tanıtma yazıları örnekleri ile İngilizce olarak da kendinizi ifade edebilmenizi sağlayacağız. İlk önce konulara değineceğiz ve yazımızın sonunda da detaylı bir tanıtım örneğine yer vereceğiz. Bu örneğe göre siz de kendi yazınızı hazırlayabilirsiniz.

seo paketleri
Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.


Sadakat Programı

Sadakat Programı

Bir hava yolu şirketinde bir yıl içinde birden fazla rezervasyon yaptırdıysanız muhtemelen sık uçanlara yönelik mil programlarından birine kaydolmuşsunuzdur. Neden olmasın? Zaten iş amacıyla uçmanız gerekiyorsa ilerideki bir yolculuk için ödül kazanma fırsatınız olacaktır. Bu arada, kaydedilmiş kredi kartınızı kullanarak ilave mil de kazanabilirsiniz – bu hem size, hem hava yolu şirketine hem de kredi kartı şirketinize kazanç sağlayan bir programdır.


Web Sayfası

Web Sayfası

İnternetin ilk piyasaya çıktığı 90’lı yıllarda insanlar tarafından tam olarak ne işe yaradığı anlaşılmasa da, internet ilerleyen yıllarda gelişerek kendini her alanda hissettirmeye başlamıştır. İlk olarak insanlar bilgisayarın tanımı ve işlevlerini keşfetmeye çalışırken daha sonraları web ve web sayfası nedir sorularına cevap aramaya başlamışlardır. İnternetin ilk zamanlarda kamu kurum ve kuruluşlarda kullanılması nedeni ile insanların internete ulaşımı bir hayli geç olmuştur. Özellikle de Türkiye’de internete girebilen cihazların ve bilgisayarların yurt dışından ithal edilmesi nedeni ile web sayfası hazırlama konusunda yeterli donanıma sahip olunamadı. Zamanla gelişmeler oldu ve web sayfaları konusunda şu anki duruma ulaştık. "Web sayfası nedir" konusuna yazımızın devamında değineceğiz.


Grafik Tasarım

Grafik Tasarım

Grafik tasarım görselleştirmek istediğimiz düşüncelerin metin ve görseller eşliğinde görülebilir hale gelme sürecidir. Grafik tasarım genellikle dijital ve basılı olmak üzere iki farklı amaç için yapılır. Dijitalde web tasarım, sosyal medya ve reklam tasarımları, banner, logo gibi başlıklar için kullanılır. Grafik çalışmalarının basılı materyallerde kullanıldığı alanlar ise kurumsal kimlik, afiş ve broşür, fatura, kartvizit, tabela, gazete, dergi ve benzeridir. Grafik tasarım görsel sanatların sahip olduğu hizalama, hareket, görüntü, oran, yakınlık, denge, zıtlık gibi düsturlara uygun olarak hazırlanır. Bu özelliği nedeniyle de grafik tasarım bir sanat ögesi olarak da ifade edilebilir.


Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum, karşınızdaki kişileri etkileyebilmek için bir sanat olarak da görülebilir. Bu nedenle de eğer profesyonel hayatta ya da öğrencilik zamanlarında karşınızdaki kişileri sunumlar ile etkilemeyi düşünüyorsanız, sunum nasıl yapılır konusuna hakim olmanız gerekmektedir. Bu yazımızda başarılı sunum örnekleri ile sizleri sunum nasıl yapılır başlığında bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Hatta, beğendiğimiz sunum örnekleri ile de yazımızı detaylandırarak sizlere faydalı olabilecek sunum örnekleri sunacağız.


Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog, SEO hizmetlerinin en profesyonel adımlarındandır. Bunun nedeni ise, yüksek rekabetteki kelimelerde paravan bloglar sayesinde daha kolay ve sağlam bir şekilde yükseliş mümkün olabilmektedir. SEO konusunda rekabet içerisinde olduğunuz sektörün gereksinimlerine göre paravan blog 1 tane de olabilir onlarca da olabilir. Bu firmaların bütçeleri ile de ilgili olabilmektedir. Her ne kadar fazla paravan blog kullanılırsa; o denli kolay, hızlı ve kalıcı bir şekilde yükselmek mümkün olmaktadır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı