Arama Sonuçları

Şu anda Arama Sonuçları ile ilgili blog yazılarımızı Arama Sonuçları etiketi ile aramaktasınız. Arama Sonuçları hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Arama Sonuçları ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Google Görseller SEO Deneyi: World White Web

Google Görseller SEO Deneyi: World White Web

İsveç, Stockholm’deki Beckmans College of Design öğrencisi Johanna Burai yakın zaman önce Google Görseller aramalarında bazı ciddi beyaza yönelme sorunları olduğunu fark etti.

Burai’ye göre “Hand” (El) kelimesi için yapılan bir resim araması 800’ün üzerinde sonuç verdi ama kendisi bu ellerin tümünün beyaz olduğunu fark etti. Vücudun diğer kısımları için yapılan aramalar da benzer sonuçlar ortaya çıkardı. Burai, mikro seviyede problemi çözmek ve makro seviyede Google Görseller’de değişimi tetiklemek için Facebook, Pinterest ve Twitter üzerinde yeterince paylaşılacağı umuduyla altı adet beyaz olmayan el içeren bir web sitesi olan “World White Web”i kurdu.


E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

Ticarete odaklanmış site sahipleri, öngördükleri bütçeleriyle e-ticaret sitelerinin bir şekilde ziyaretçi edinmesini amaçlar ve duruma göre başarılı da olurlar. Sitede satılan ürünlerin modellerinden fiyatlarına, site web tasarım çalışmalarının verdiği güvenden ödeme kanallarına kadar birçok nokta müşteriyi alıp almama konusunda etkiler. Eğer e-ticaret sitesinin sahibi tüm bu aşamalarda yeterli olduğunu düşünüyorsa, mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir nokta daha gelir: O da tanıtımdır. Yani reklam ve pazarlama faaliyetlerinin nasıl yapıldığı...


Sosyal Medyanın Önemi

Sosyal Medyanın Önemi

Sosyal medya, Web 2.0’ın kullanıcı hizmetine sunulmasıyla birlikte, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sistemidir. Ayrıca sosyal medya; kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımların bütünüdür. Sosyal medya ağları, insanların birbiriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde, herkes aradığı, ilgilendiği içeriklere ulaşabilmektedır. Küçük gruplar arasında gerçekleşen diyaloglar ve paylaşımlar giderek, kullanıcı bazlı içerik (İngilizce: UGC-User Generated Content) üretimini giderek arttırmakta, amatör içerikleri dijital dünyada birer değere dönüştürmektedir.


Google Adwords ve SEO İlişkisi? Adwords`ün SEO`ya Faydaları!

Google Adwords ve SEO İlişkisi? Adwords`ün SEO`ya Faydaları!

Google Adwords, bilindiği üzere Google tarafından firmaların reklam yayınlatabildikleri platformun adıdır. Google Adwords ile hem arama sonuçlarında hem de Google’ın reklamlarını yayınlamak isteyen internet sitelerinde (Google Adsense ile sayfalarında reklam gösteren siteler) reklam yayını yapabilmeniz mümkündür.

Bu yazımızda Google Adwords ve SEO arasındaki ilişkiye değineceğiz. Aslında hemen de söyleyebiliriz; Google Adwords, SEO için önemli bir katkı sağlayabilir. Şu ana kadar SEO için bir faydası yoktur sözünü çok duymuş olabilirsiniz ancak bu sefer farklı bir durumu da öğrenmiş olacaksınız. SEO için nasıl bir katkısı olacağını merak ediyorsanız, yazının devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

seo paketleri
Google Sponsorlu Arama Sonuçlarında Satın Al Butonları

Google Sponsorlu Arama Sonuçlarında Satın Al Butonları

Google sponsorlu mobil arama sonuçlarına satın al butonları ekleyecek. Google, perakende arama trafiği ve reklam gelirlerini arttırma hamlesinde mobil aygıtlardaki arama sonucu sayfalarına satın al buton ekleyecek. Bu hem SEM hem de SEO konusunda markalara yeni bir kapı açacak. Yeni bir reklam alanı olduğu için, özellikle de e-ticaret siteleri bu alanı çok daha fazla kullanacak diyebiliriz.


Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Her Saniye Değerlidir: Neden Bir Sonraki Odak Noktanız Sayfa Hızı Olmalıdır?

Web sitenizi Google’ın en son algoritma güncellemesine yönelik olarak mobil dostu yapmak için gerekli yatırımı zaten yapmış durumdaysanız artık bir sonraki adım, yani sayfalarınızı mümkün olan en hızlı şekilde yüklenmek üzere optimize etmek için hazırsınız demektir. Aksi durumda, masaüstü ve mobil aramalarda en üst sıraları almak için yaptığınız bütün yoğun çalışmalar başarısız olacaktır.


Google Mobil Aramalarda Artık Tweetler de Çıkacak

Google Mobil Aramalarda Artık Tweetler de Çıkacak

Tweet’leriniz artık daha aranabilir hale geldi.

Google ve Twitter arama motorlarının tweet’leri doğrudan arama sonuçlarında gösterilmesine izin verme konusunda işbirliği yapıyor. Açıklama iki şirket tarafından Salı günü yapıldı. Başlangıç olarak, güncelleme hem tarayıcılar hem de Google’ın iOS ve Android uygulamalarındaki mobil aramalarda görünecek.


Google Mobil Optimizasyonu Olmayan Siteleri Cezalandıracak

Google Mobil Optimizasyonu Olmayan Siteleri Cezalandıracak

2013’te Google algoritmasının mobil optimizasyonu olan siteleri ortaya çıkarma yeteneği üzerinde denemeler yapmaya başladı ve bu gelişme çoğu SEO uzmanı için responsive web siteleri konusunda hızla yaklaşan ihtiyacı işaret etti. 21 Nisan 2015’ten itibaren Google’ın arama algoritması mobil optimizasyonu olmayan siteler üzerinde dünya genelinde bir etki yaptı ve bu gelişmeye hazırlıklı olmayan siteleri mobil dostu değişiklikler uygulama yükümlülüğüyle karşı karşıya bırakacak. Google ile kumar oynamak istemiyorsanız sitenizi kontrol etmenin ve gerekli değişiklikleri yapmanın tam zamanıdır.


Profesyonel Web Sitesi

Profesyonel Web Sitesi

Hedef kitleye ulaşmak ve bu hedef kitleyi zamanla genişletmek için başvurulması gereken en etkin yol internet mecrasıdır. Profesyonel web sitesi ile maliyeti düşük tanıtımlar ve pazarlamalar gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Günümüzde web tasarım ajansları, arama motoru optimizasyonu (seo), yeniliklere açık olmayı, üretken ve araştırmacı olmayı gerektirmektedir. Bu noktada kişi ya da firma, vizyon ve misyonunu karşı tarafa aktarırken bunu en doğru şekilde uygulamalıdır. Eğer web siteniz uzman kişiler tarafından başarılı bir şekilde tasarlanmışsa, hedef kitlenizi geliştirerek hedefe ulaşmanız oldukça kolaylaşacaktır. Başarılı bir web sitesi için bazı özelliklere dikkat çekmek gerekir. Bu özelliklere aşağıda yer verdik.


Google Adwords Kullanarak Yükselmek

Google Adwords Kullanarak Yükselmek

Tarih 23 Ekim 2000’i gösterirken, dünyaca ünlü arama motoru Google, Adwords adı verilen bir reklam programını dünyaya sundu. Bu pazarlama tekniği, zamanla yaygınlaşacak, Google’ın en büyük reklam kaynaklarından biri olacaktır. Zira Google Adwords, piyasada var olmayan bir sistemi entegre etmeyi başarıyor. Büyük firmalardan, orta ölçekli firmalara oldukça geniş bir yelpaze adını duyurabilmek adına Google Adwords reklam seçeneğini etkin olarak kullanmaktadır. Ancak oldukça değişik ve geniş parametrelere sahip Google Adwords vasıtası ile reklam politikasını etkin kullanabilmek için bir sosyal medya ajansı ya da web ajansı ile çalışmanız markanızın daha verimli sonuçlar elde etmesi için şart görünüyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı