Profesyonel

Şu anda Profesyonel ile ilgili blog yazılarımızı Profesyonel etiketi ile aramaktasınız. Profesyonel hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Profesyonel ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Web Tasarım SEO

Web Tasarım SEO

Web Tasarım SEO kavramları iç içe geçmiş iki alakalı terimdir. Web tasarım bir internet sitesinin tasarlanması yani oluşturulması sürecindeki ilk faaliyet olarak bilinir. Hatta, firmalar öncelikle istedikleri internet sitesi hakkında fikirler yürütürler ve akıllarında tasarım aşamasını tamamlarlar. Ardında da kreatif web tasarım firmaları ile iletişime geçerek, akıllarındaki internet sitesi için tasarım yaptırırlar. Sonrasındaysa, kaliteli bir alt yapının inşa edilmesi için web yazılım süreci devreye girer. Peki internet sitesi tamamlandı, şimdi sırada ne var? Şimdi sırada SEO çalışmalarına başlamanız gerekiyor. Tüm bu süreçlerin hepsine verdiğimiz ise daha kapsayıcı ve anlaşılır olması adına Web Tasarım SEO olacaktır.


SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO, İngilizce Search Engine Optimization olarak bilinen Türkçe’de ise arama motoru optimizasyonu ifadesi ile yer edinen bir pazarlama terimin kısaltmasıdır. İnternet sitesi sahibi olan kişilerin ya da firmaların tamamı SEO hakkında az da olsa bir bilgiye sahip olmalıdır ve SEO Nedir? gibi soruları akıllarında sürekli olarak barındırmalıdır. Çünkü SEO konusunda başarılı olamayan siteler, arama motorlarından yeterince ziyaretçi alamazlar ve muhtemel gelirlerinden boş yere feragat etmiş olurlar. SEO nedir sorusunu sorarak bu yazımızda internet sitenizin nasıl daha fazla kişiye ulaşabileceğini sizlere anlatmaya çalışacağız.


SEO Çalışması

SEO Çalışması

SEO çalışması, bir internet sitesinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralarda yer alınabilmesi için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Bir site arama motorlarında üst sıralar yer alırsa, daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir böylelikle de daha fazla kazanç sağlanması mümkün olur. İşte bu nedenle de SEO çalışması eşittir kazanç diyebiliriz. SEO çalışması ile siteler daha fazla müşteriye ulaşabilir bunun sonucunda da karlılıklarını artırırlar. Bu yazımızda da SEO çalışmaları ile sitelerin Google’da yükselmesine değineceğiz.


Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum, karşınızdaki kişileri etkileyebilmek için bir sanat olarak da görülebilir. Bu nedenle de eğer profesyonel hayatta ya da öğrencilik zamanlarında karşınızdaki kişileri sunumlar ile etkilemeyi düşünüyorsanız, sunum nasıl yapılır konusuna hakim olmanız gerekmektedir. Bu yazımızda başarılı sunum örnekleri ile sizleri sunum nasıl yapılır başlığında bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Hatta, beğendiğimiz sunum örnekleri ile de yazımızı detaylandırarak sizlere faydalı olabilecek sunum örnekleri sunacağız.

seo paketleri
Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog - Kurumsal Paravan Blog Kurulum Hizmeti

Paravan Blog, SEO hizmetlerinin en profesyonel adımlarındandır. Bunun nedeni ise, yüksek rekabetteki kelimelerde paravan bloglar sayesinde daha kolay ve sağlam bir şekilde yükseliş mümkün olabilmektedir. SEO konusunda rekabet içerisinde olduğunuz sektörün gereksinimlerine göre paravan blog 1 tane de olabilir onlarca da olabilir. Bu firmaların bütçeleri ile de ilgili olabilmektedir. Her ne kadar fazla paravan blog kullanılırsa; o denli kolay, hızlı ve kalıcı bir şekilde yükselmek mümkün olmaktadır.


Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Web Sitenizin Profesyonel Görünmesini Engelleyen En Önemli 10 Hata

Kendi web sitenizi inşa etmek ya da web tasarım çalışmaları yapmak para sıkıntısı olan girişimciler için iyi bir fikir gibi gözükebilir. Start-up şirketiniz büyümeye başladığında ve bu tür konular için artık endişelenmenize gerek kalmadığında personelinize bir web tasarımcı dahil edebilirsiniz.


Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) şirketlerin müşterileri ile olan ilişkilerini derinleştirmek ve zenginleştirmek suretiyle satışlarını arttırmak amacıyla müşterileri ile olan etkileşimlerini yönetmek, kaydetmek ve değerlendirmek için kullandığı uygulamaları, stratejileri ve teknolojileri ifade eder.

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) şirketlerin müşterileriyle olan iş ilişkilerini iyileştirmek, müşteri sadakatinin sağlanmasına yardımcı olmak ve satışları arttırmak hedefiyle müşteri yaşam döngüsü boyunca müşteri etkileşimleri ile verilerini yönetmek ve analiz etmek için kullandığı uygulamalara, stratejilere ve teknolojilere verilen bir addır. CRM (Customer Relationship ManagementMüşteri İlişkileri Yönetimi) sistemleri farklı kanallar – veya müşteri ve şirket arasındaki temas noktaları – üzerinden müşterilere ilişkin bilgilerin derlenmesine yönelik olarak tasarlanırlar. Bu kanallar ve temas noktaları şirketin web sitesini, telefonlarını, canlı sohbet hatlarını, doğrudan e-posta gönderilmesini, pazarlama materyallerini ve sosyal medya kanallarını içerebilir. Ayrıca, CRM sistemleri müşteriyle karşı karşıya gelen personele müşterinin kişisel bilgilerinin, satın alma geçmişinin, satı alma tercihlerinin ve kaygılarının detaylarını da sağlayabilir.


Tipografi ve Marka Yaratmak

Tipografi ve Marka Yaratmak

Bir web tasarım profesyoneli değilseniz belirli bir marka için mükemmel yazı tipini seçerken ne kadar zaman, çaba ve para harcandığını öğrenmek sizi şaşırtacaktır. Örneğin; Coca Cola, IBM, Microsoft veya Google gibi büyük şirketler tercihlerini varsayılan bir yazı tipinden yana asla kullanmazlar. İşin aslı bu şirketlerin çoğu kendi markaları konusundaki farkındalığı arttırmak için tipografiyi yeniden keşfederler.

O halde markanız veya işiniz için mükemmel yazı tipini seçerken nasıl hareket etmelisiniz? İlk işiniz daha geleneksel olduğu kabul edilen yazı tipleri ile daha modern yazı tipleri arasında bir seçim yapmak olacaktır.


Freelance Tasarımcı Olarak Nasıl Çalışmalı ve Seyahat Etmeli

Freelance Tasarımcı Olarak Nasıl Çalışmalı ve Seyahat Etmeli

Bir freelance tasarımcı olarak hayat her zaman kulağa geldiği kadar büyüleyici değildir. Çoğu zaman yapılacak işler vardır… Seyahat planlarınız olduğunda bile.

Kimi zaman iş (başka bir iş veya diğer freelance işler) için seyahat ederken freelance çalışmanız gerekirken kimi zaman keyfiniz için seyahat ettiğiniz zamanlarda tamamlamanız gereken freelance işler olacaktır. Üzerinde çok sık konuşmayı sevdiğimiz bir konu olmamasına rağmen seyahat ederken zamanınızı en etkin şekilde kullanmanızı sağlayacak araçlar ve püf noktaları vardır.


SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı, arama motorlarında özellikle de Google’da üst sıralara çıkmak isteyen firmalar için olmazsa olmaz durumdadır. Bunun nedeni ise, günümüzde en fazla ziyaretçiye ve potansiyel müşteriye Google ile ulaşılmaktadır. SEO danışmanlığı ile de daha fazla müşteriye ulaşabilmek mümkün olmaktadır.

Kurumsal SEO Danışmanlığı hizmeti veren CREAMIVE Web Ajansı, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamaktadır. Bu kapsamda site içi SEO ve site dışı SEO konularında çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu SEO çalışmaları sayesinde SEO Analiz işlemlerini de gerçekleştirerek, sitenizin tam anlamıyla SEO uyumlu olmasını sağlamaktayız.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı