Web Site

Şu anda Web Site ile ilgili blog yazılarımızı Web Site etiketi ile aramaktasınız. Web Site hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Web Site ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Tasarımcıların Bootstrap 4 Hakkında Bilmesi Gerekenler

Tasarımcıların Bootstrap 4 Hakkında Bilmesi Gerekenler

Bootstrap ilk yayınlandığı Ağustos 2011’den itibaren web tasarım ve geliştirme dünyasında popülerlik kazanmıştır. Tamamen CSS temelli stil sayfalarından, formlar ve diğer bazı bileşenlerle el ele giden Javascript pluginler, araçlar ve simgeler içeren çok sayıda yeni özelliğin eklendiği güçlü, mobil öncelikli, responsive bir front-end framework’üne giden süreçte Bootstrap’ın çok yol kat ettiği söylenebilir.

Bu yazının yazıldığı tarih itibarıyla, Bootstrap 5, henüz tamamlanmamış ve üretim için uygun olmayan alfa sürümündedir. Bu sürüm önemli değişiklikler getiriyor. Çok sayıda yeni özellik ve özelleştirme seçenekleri eklenmiştir.


Profesyonel Web Tasarım Nedir?

Profesyonel Web Tasarım Nedir?

Günümüzde internet kullanımının artmasıyla birlikte kurumsal veya kişisel web siteleri oldukça yaygınlaştı aynı zamanda yeni bir satış alanı ortaya çıktı. İnsanlar daha güzel ve göze hitap eden internet siteleri oluşturmak için bir arayış içine girdi. Buna bir çözüm olarak profesyonel web tasarımı yapabilecek kişiler ya da kreatif web tasarım ajansları bu işi üstlendi ve beklentileri karşılamak adına işe atıldılar. Her şey tamam peki bu çok merak edilen ve çok da konuşulan profesyonel web tasarımı nedir?


Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

Blog Açma - Blog Nasıl Açılır - Blogspot Açma

İnternet dünyasındaki gelişmelerle birlikte artık kullanıcılar sadece izleyici değil, aynı zamanda da katılımcı olmak istiyorlar. İlk olarak Web 2.0 teriminin yani sosyal medya platformlarının hayatımıza girmesiyle internet kullanıcıları içerik üretmeye başladılar. Sonrasında da blog açılabilecek WordPress, Blogspot gibi platformlar popülerleşti. Facebook, Twitter, Instragram gibi sitelerde hesap oluşturmak çok kolayken WordPress ya da Blogspot açmak biraz daha zordur. Biz de bu yazımızda blog nasıl açılır sorusunu detaylarıyla birlikte anlatacağız.

Ticari olarak mı yoksa hobi olarak mı blog açmak istiyorsunuz? Öncelikli soru bu olmalıdır. Sonrasında da genel olarak isteğinize yönelik var olan temalara göz atabilirsiniz. Eğer hangi amaçla site kurmayı planladığınızı belirlemediyseniz, sonraki aşamalarda zorluk yaşayabilirsiniz.


Ücretsiz Stock Photo Bulabileceğiniz En İyi Siteler

Ücretsiz Stock Photo Bulabileceğiniz En İyi Siteler

İyi resimler harika bir web sitesi ortaya çıkarmanın kilit bir parçasıdır. Ama kullanılacak resimleri bulmak kimi zaman zor olabilir. Fotoğrafları kendinizin çekmesi, bir fotoğrafçıdan ya da fotoğraf depoları bulunan bir siteden resimler satın almak veya ücretsiz olarak kullanılabilecek resimler bulmak seçenekleriniz arasındadır. Bu yazıda son seçeneği yani ücretsiz stock photo bulma kısmını detaylı şekilde inceleyeceğiz.

Herkesin kamu kullanımına açık ücretsiz fotoğraflar bulabileceği çeşitli yerler vardır. Bu resimlerin çoğu creative commons lisansı kapsamındadır (sadece uygun şekilde kaynak belirtmek gerekir) ya da kamuya mal olacak kadar eskidir (bu durum bir resim üzerindeki telif hakkı ortadan kalktığında gerçekleşir).

O halde herhangi bir ücretin söz konusu olmadan harika resim depoları bulabileceğiniz 8 siteyi gelin birlikte inceleyelim. İyi avlar!

seo paketleri
Mükemmel Kullanıcı Deneyimi 7 İpucu

Mükemmel Kullanıcı Deneyimi 7 İpucu

Kullanıcı deneyimini var veya yok edebilen iki şey vardır: yazım ve tasarım. Mükemmel bir kullanıcı deneyimi sağlayan yazılara yönelik 7 ipucu aşağıda açıklanmaktadır.

Kullanıcı deneyimini var veya yok edebilen iki şey vardır: yazım ve tasarım. Her ikisi de elzemdir ve kullanıcıya ürününüzü nasıl kullanması gerektiği konusunda rehberlik sağlamadan eşit derecede sorumludur. Mükemmel yazım kullanıcı deneyimini zenginleştirirken vasat talimatlar sair şekilde harika olan kullanıcı ara yüzünüze zarar verebilir.


Google Gelecekte Olguları Sıralayacak

Google Gelecekte Olguları Sıralayacak

Google araştırmacıları doğru yolu bulacak olurlarsa yakın zaman içinde geriye bakarak arama motorlarının web sayfalarını olgusal içerik yerine bağlantı yönlendirmeli popülerliğe dayanarak sıraladığı zamanlara gülebiliriz.

New Scientist’e göre Google araştırmacılarından oluşan bir ekip şu anda arama motorlarının web sitelerini bu sitelere bağlantı verecek kadar güvenen diğer sitelerin sayısına göre değil içeriklerinin doğruluğuna göre yargılayacağı bir geleceğe doğru çalışıyor.


Site Kurma

Site Kurma

Teknolojinin giderek ilerlediği, çağın bilişim ve internet devrine dönüştüğü günümüzde, gerek kişisel gerek kurumsal bazlı internet siteleri ortaya çıkmaktadır. Bu sitelerin pek çoğu aslında çok kolay ve basit yöntemler ile açılmaktadır. Sadece web sitesi açmak için bile bir takım ücretsiz araçlar ve siteler bulunur. İşte tam da bu noktada internet sitesi açma ve site kurma konuları merak edilir.

Kolay ve basit bir şekilde ücretsiz web sitesi kurulumları yapılabilir. Bu kurulumlar öncesinde web sitesinin tasarımı, ara yüzleri, domain ve hosting işlemleri de öncelik taşır. Peki, web siteleri temel olarak nasıl kurulurlar? Bu yazımızda genel olarak site kurma aşamaları ve detayları yer alacak.


Profesyonel Web Tasarım

Profesyonel Web Tasarım

Profesyonel web tasarım, genellikle kurumsal web tasarım ihtiyaçları için olmazsa olmaz durumundadır. Bunun en önemli nedeni ise firmalar dijital dünyada markalarını sergilediklerinde gerçek hayattaki kadar profesyonel görünmeye ihtiyaç duyarlar. Tasarım ve yazılım sektöründe onlarca farklı firma ya da şahıs profesyonel internet sitesi tasarımı yaptığını söylüyor olabilir ancak ne kadar güvenilir olabilirler? Bunun en basit göstergesi olarak Google’da web tasarım şeklinde arama yapabilirsiniz. 50 TL’ye web sitesi tasarımı yaptırmak sizce ne kadar mantıklıdır? Ya da bu mümkün müdür? Evet, bu konumuzda genel olarak profesyonellik konusuna değineceğiz ve elimizden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.


Kurumsal Şirket Nedir?

Kurumsal Şirket Nedir?

Kurumsal şirket, önceden belirlenmiş yönetim ilkeleri doğrultusunda yönetilebiliyor demektir. Bunu sadece yönetici birileri var diye anlamamak lazım. Kurumsal bir şirkette zaten insanların görev tanımları ve onlara verilen işlerin nasıl yapılacağı önceden tanımlanmıştır. Yani, bir firmadan satın alma yapıldığı zaman ürünün ya da hizmetin nasıl hazırlanacağı, faturanın kim tarafından kesileceği, ne zaman kesileceği, ne zaman teslim edileceği detaylarıyla birlikte bellidir. Bu kapasiteye sahip ve belirlenmiş sistemler içerisinde çarkların işlediği bir şirkete kurumsal şirket diyoruz.


Web Tasarım Hizmetleri

Web Tasarım Hizmetleri

Rakipleriniz arasında fark yaratmak isteyenlere müjde! Mobil uyumlu, kaliteli, şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken responsive bir web sitesi sahibi olmak istiyorsanız CREAMIVE web tasarım hizmetleri birçok özelliği bünyesinde barındıran göze hitap eden şık ve Seo uyumlu, yönetim paneline sahip web sitesi tasarımlarını sizlere cazip fiyatlarla sunuyor. Firmanıza özel web tasarım hizmetleri için profesyonel ekibimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmetinizdeyiz.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı