Web Site

Şu anda Web Site ile ilgili blog yazılarımızı Web Site etiketi ile aramaktasınız. Web Site hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Web Site ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

İçerik Pazarlamayla Nasıl Güven Oluşturulur?

İçerik Pazarlamayla Nasıl Güven Oluşturulur?

İçerik pazarlama marka farkındalığının arttırılması, müşteri ilgisinin oluşturulması, güvenilirlik inşa edilmesi ve ilginin satışa dönüştürülmesi dahil çeşitli hedeflere ulaşılmasını sağlayabilir. Bu yazıda güven oluşturan ve potansiyel müşterilerin kendinize çekilmesine yardımcı olan B2B içerik pazarlama unsurlarına göz atacağız.

İlk olarak istatistiklerle başlayalım (bizim favorimiz olan ve pazarlamacılar için gerçekten anlam ifade eden konu).


Şablonlardan Tasarım Yaparken Yaratıcılığınızı Kaybetmemenin Yolları

Şablonlardan Tasarım Yaparken Yaratıcılığınızı Kaybetmemenin Yolları

İşlerinizin sonunda işlerinizin benzer görüneceğinden ve eski web tasarım çalışmalarınıza benzemeye başladıklarından hiç kaygı duydunuz mu? Özellikle de düzenli olarak şablonlardan web tasarım yapıyorsanız bunun olduğuna iddiaya girebiliriz. Pekala, işte iyi haberler – yaratıcılığınızı asla kaybetmemenizin ve buna rağmen müthiş web tasarımları hızla ortaya çıkarmanızın yolları var. Bu yolları gelin birlikte daha yakından inceleyelim.


Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Tasarım ve etkileşim hiçbir zaman kolay olmamıştır. Kullanıcı davranışının derinlikli analizini ve titiz bir planlama gerektirir. Kullanıcı deneyimi de bir hayli önemlidir. Yükselmekte olan yeni teknolojiler ve etkileşim tasarımı modelleri işleri kolaylaştırmamaktadır.


Web Sitesi Kodlama

Web Sitesi Kodlama

Bu yazımızda, web sitesi kodlama konusunda neleri bilmeniz gerektiğine dair giriş mahiyetinde bilgileri paylaşacağız. Tam manasıyla web sitesi kodlama konusuna hakim olabilmek için ise birçok farklı kaynağı da bu yazımızda önümüzde günlerde sizlere sunmayı planlıyoruz. Ancak, yine de başlangıç olarak ilerleyen zamanlarda nelere ihtiyaç duyacağınıza dair bilgileri bulabilirsiniz. HTML, CSS, JS, Jquery, Ajax, ASP, PHP, SQL, MySQL, MsSSQL ve son olarak da SEO konularına değineceğiz.

seo paketleri
Web Tasarım Şirketleri

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım şirketleri, markaların ve firmaların dijital dünyadaki web tasarım ihtiyaçlarını karşılayan şirketler olarak öne çıkmaktadır. CREAMIVE Web Tasarım Ajansı olarak, firmaların web tasarım, web yazılım, seo, kurumsal yazılım ve sosyal medya konularındaki ihtiyaçlarına kreatif çözümler aramakta ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaktayız. Bu yazıyı okuduğunuza göre Google’da ya da internette web tasarım şirketleri konulu araştırmalar yapmakta olduğunuzu varsayıyoruz. Web tasarım şirketi ararken, kreatif ve kurumsal çözüm sunabilen şirketlere ağırlık vermenizi tavsiye ederiz. CREAMIVE’in açılımının Creative Media olduğunu da belirterek yazımıza devem etmek isteriz.


Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Her Saniye Değerlidir: Neden Bir Sonraki Odak Noktanız Sayfa Hızı Olmalıdır?

Web sitenizi Google’ın en son algoritma güncellemesine yönelik olarak mobil dostu yapmak için gerekli yatırımı zaten yapmış durumdaysanız artık bir sonraki adım, yani sayfalarınızı mümkün olan en hızlı şekilde yüklenmek üzere optimize etmek için hazırsınız demektir. Aksi durumda, masaüstü ve mobil aramalarda en üst sıraları almak için yaptığınız bütün yoğun çalışmalar başarısız olacaktır.


Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog yazarlarından “çevrimiçi başarı” hakkında neler öğrenebiliriz?

Web site sunucu sağlayıcısı 1&1 tarafından 120 Birleşik Krallık blog yazarına yaptırılan yeni bir çalışma, blog yazarları için hayati öneme sahip motivasyon kaynaklarını ve taktikleri ortaya çıkardı. Motivasyon ve deneyim paylaşımları, küçük ve orta boyuttaki işletmelere (KOBİ) nasıl çekici ve popüler bir site kurulacağı hakkındaki tavsiyelerle, çalışma internet sitesini daha da ileriye taşımak isteyen bizlere etkili tavsiyeler veriyor.


Instagram Web Tasarımını Yeniledi

Instagram Web Tasarımını Yeniledi

Instagram fotoğrafların mobil uygulama benzeri öne çıkması için sitesini basitleştirdi

Instagram, bu haftanın sonuna kadar 300 milyondan fazla kullanıcısının erişebileceği daha hızlı ve daha zarif sitesini ortaya çıkaracak.


Geleneksel Web Tasarımın Sonu Geliyor

Geleneksel Web Tasarımın Sonu Geliyor

Çoğunuz için “geleneksel web tasarımı” bir ölçüde tezat içeren bir ifadedir. Bazı açılardan, web tasarımı geleneksel olamaz çünkü hayatımıza sadece 20 yıl önce girmiştir. Bunun yanında, bu geçen 20 yıl boyunca o kadar hızlı ve o kadar tutarsız şekilde gelişme gösterdi ki, yerleşik bir “geleneksel” dönem tanımlamamın hiçbir yolu yoktur. Böyle bir yol olsa bile günümüzdeki bir web sitesi tanımı geleneksel olarak kabul edilemez çünkü modern web siteleri önceki sitelere kıyasla radikal farklılıklar göstermektedir.

Responsive web tasarım, daha büyük sayfa düzenine sahip siteler, özelleştirilmiş fotoğraflar, gizli ve açılır menüler gibi günümüz trendleri, yüksek kaliteli tasarımlar için yeni normlar getirmiş olup web tasarımında ileriye doğru önemli adımlar olarak değerlendirilmektedir. Ancak, büyük resme bakıldığında, bu değişikliklere önemli demek zordur ve bunlar internetin ortaya çıkışından beri mevcut olan bir web kullanım sistemine dayanmaktadır. Bildiğimiz şekilleriyle geleneksel web siteleri eskimektedir. Bunun neticesinde, günümüz web tasarımlarının sonu gelecek ve buradan geri dönüş olmayacaktır.


Google Mobil Aramalarda Artık Tweetler de Çıkacak

Google Mobil Aramalarda Artık Tweetler de Çıkacak

Tweet’leriniz artık daha aranabilir hale geldi.

Google ve Twitter arama motorlarının tweet’leri doğrudan arama sonuçlarında gösterilmesine izin verme konusunda işbirliği yapıyor. Açıklama iki şirket tarafından Salı günü yapıldı. Başlangıç olarak, güncelleme hem tarayıcılar hem de Google’ın iOS ve Android uygulamalarındaki mobil aramalarda görünecek.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı