Web Site

Şu anda Web Site ile ilgili blog yazılarımızı Web Site etiketi ile aramaktasınız. Web Site hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Web Site ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

2015 Web Tasarım Trendleri

2015 Web Tasarım Trendleri

Teknolojinin gelişmeye devam etmesiyle birlikte Web Tasarım alanında da birçok yenilikle karşılaşmaktayız. Daha etkin ve fonksiyonel bir web sitesi için, günümüz trendlerinden uzaklaşmamaya özen göstermeliyiz. Web tasarım sektörü devamlı gelişmekte olan ve görsel sunumun ön planda olduğu bir sektördür. Bunun için modaya ayak uydurmak bir kat daha önem taşımaktadır.

Özellikle 2015 yılında tercih edilen web tasarım trendleri önem taşıyor. Unutmayın ki bu sektör daima ileriye dönük, yenilikçi ve dinamik olmayı gerektirir. Bunun için zamanı doğru şekilde değerlendirip trendleri bir ucundan yakalamak gerekir.


5 İşlevsel Wordpress Eklentisi

5 İşlevsel Wordpress Eklentisi

Siz de bir WordPress kullanıcısıysanız ve hedeflediğiniz şey “daha iyisi olmak” ise, makalede bahsedeceğimiz 5 adet WordPress eklentisi hakkında detaylı bilgiye sahip olmanızı öneririz. Bu alanda başarıyı yakalamak ve elde ettiğiniz bu başarıyla istikrarlı şekilde devam etmek istiyorsanız; ister küçük bir blog sayfanız ister bir web siteniz olsun, bu 5 eklentiyi edinmek faydanıza olacaktır.


Profesyonel Web Sitesi

Profesyonel Web Sitesi

Hedef kitleye ulaşmak ve bu hedef kitleyi zamanla genişletmek için başvurulması gereken en etkin yol internet mecrasıdır. Profesyonel web sitesi ile maliyeti düşük tanıtımlar ve pazarlamalar gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Günümüzde web tasarım ajansları, arama motoru optimizasyonu (seo), yeniliklere açık olmayı, üretken ve araştırmacı olmayı gerektirmektedir. Bu noktada kişi ya da firma, vizyon ve misyonunu karşı tarafa aktarırken bunu en doğru şekilde uygulamalıdır. Eğer web siteniz uzman kişiler tarafından başarılı bir şekilde tasarlanmışsa, hedef kitlenizi geliştirerek hedefe ulaşmanız oldukça kolaylaşacaktır. Başarılı bir web sitesi için bazı özelliklere dikkat çekmek gerekir. Bu özelliklere aşağıda yer verdik.


Web Tasarım Kavramları

Web Tasarım Kavramları

Web tasarım sektörü, teknolojinin ilerlemesiyle ve online ortamın etkin kullanılmasıyla birlikte daha çok ilgi görmeye ve gelişme göstermeye başlamış bulunmaktadır. Bu konudaki çalışmaların hem estetik hem de fonksiyonellik açısından başarılı olması demek, daha geniş kitlelere ulaşmanın mümkün olması demektir. Etkili bir kullanım oluşturmak için dikkat edilmesi gereken bazı web tasarım ögeleri mevcuttur. Bunlardan ilki kullanılabilirliktir. Bu sayede ziyaretçilerin, web sitenizi etkin, rahat ve kolay şekilde kullanmaları hedeflenir. Bu konudaki çalışmalarınızı daha da etkili hale getirmek istiyorsanız kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanız gerekecektir. Böylece ziyaretçiler, istedikleri bir web sitesi yapısına sahip olacak ve kullanıcı odaklı tasarımlara sahip internet sitenizi keyifle ziyaret edecektir.

seo paketleri
Kullanıcı Deneyimini Geliştirmek İçin 6 Etkin Yöntem

Kullanıcı Deneyimini Geliştirmek İçin 6 Etkin Yöntem

Bir web sitesinin etkili ve kolay kullanımı için kullanıcı deneyimi büyük ölçüde önem taşımaktadır. Birçok faydası olan bu faktör sayesinde, web tasarımı çalışmalarınızın kullanıcıya dönük olması hedeflenmektedir. Kullanıcının kolay ve rahat bir kullanım kazanabilmesi için 6 etkili yöntem aşağıdadır.


Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Ücretsiz blog hizmetlerinin gelişimi ve gerçekten sağlam alt yapı ile yola çıkışları, şüphesiz blogger olarak nitelendirdiğimiz blog yazarlarının sayısında gözle görülür bir artış sağlanmasına imkan tanıdı. Google gibi büyük firmaların sponsor olduğu ücretsiz servisler sayesinde büyük gelirlere ulaşmayı başarmış yazarların varlığı, yeni bloggerların da sektöre dahil oluşunu hızlandırdı dersek hiç de yanlış bir tespitten söz etmemiş oluruz. WordPress tabanlı gelişim de o denli büyük kitlelere ulaşmayı başardı ki, artık canı sıkılan internet kullanıcılarının değişik başlıklarda oluşturduğu en az 3-4 bloga rastlamak mümkün. Yönetimi kadar, geri dönüşlerin de oldukça zor sağlandığı bu sektörde aslında çoğulcu bir sosyal medya çalışması ile iyi yerlere ulaşmak pek de güç değil.


SEO Uzmanı

SEO Uzmanı

SEO Uzmanı, seo hizmetlerini ya da arama motoru çalışmalarını kusursuz bir şekilde yapması düşünülen kişilere verilen isimdir. Birbirinden farklı özellikler ve algoritmalarla çalışan arama motorları için yapılan çalışmaların tamamı da uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir. Eğer, SEO çalışmaları bir SEO uzmanı tarafından değil de arama motoru optimizasyonu konusunda çok fazla bilgiye sahip olmayan sıradan bir kişi tarafından yapılırsa, bu sitenize faydadan çok zarar getirecektir. Çünkü, Google başta olmak üzere neredeyse tüm arama motorları sürekli olarak algoritmalarını geliştirmekte ve bunun sonucunda da doğal yani hile içermeyen çalışmalara önem vermektedir. Uzman olmayan bir SEO çalışanıysa hemen basit yollara başvuracaktır çünkü bir anda hızlı bir şekilde siteniz yükselirse onu takdir edersiniz. Peki sonuç? Bu çalışmaların sonucunda siteniz artık asla Google ve diğer arama motorlarında görünmeyebilir. Yani banlanabilirsiniz!


SEO Uyumlu Makale Yazım Tavsiyeleri ve Örnekler

SEO Uyumlu Makale Yazım Tavsiyeleri ve Örnekler

SEO, internet siteleri için vazgeçilmez unsurların başında gelir. SEO Uyumlu Makale yazımızda SEO’nun neden vazgeçilmez olduğunu, insanların neden SEO için çaba sarf ettiğini birlikte düşüneceğiz. Belki de güzel sonuçlara ulaşabiliriz, kim bilir? Ancak, şunu söyleyebiliriz ki %100 arama motoru optimizasyonu uyumlu ya da %100 Google uyumlu gibi ifadeleri bu yazıda göremeyeceğinizi belirtmek isteriz. Çünkü, hiçbir firma ya da kişi %100 Google uyumlu çalışmalar yapamaz. Google’ın kesin olarak yayınlamış olduğu bir liste olmadığı için sadece SEO uzmanları, birden fazla site için çalışmalar yapıp bu sitelerden aldıkları tecrübeleri paylaşabilirler. Bu nedenle de, bu yazımızda daha önceden hizmet sağladığımız bir çok web sitesi için yüksek oranda başarı getiren yöntemleri sizlerle paylaşıyor olacağız.


Web Tasarım Firmaları

Web Tasarım Firmaları

Kurumsal şirketler, dijital medya ve web tasarım konularında her zaman yeniliğe açıktır. Bu nedenle de, kurumsal firmalar internet sitelerini sürekli olarak değiştirmek ve geliştirmek istemektedir. Ancak, profesyonel olmayan ve web tasarım işleri ile uğraşan kişilerden ya da şirketlerden hizmet aldıkları durumlarda çoğu zaman büyük sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu sorunların en büyüğü ise, web yazılım firmasının internet sitesini yenilemek isteyen marka ile kafa yapısının uyuşmaması olmaktadır. Bu gibi durumlarda da markalar zor durumda kalmakta ve istemedikleri bir internet sitesi ile yayın hayatlarına devam etmektedir.


Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

Web tasarım fiyatları, kurumsal şirketlerde web siteler ile ilgilenen kişilerin en çok aradığı başlıklardan bir tanesidir. Özellikle şirket yöneticilerinin değişmesi sonucunda genellikle yeni gelen yöneticiler çağ dışı kalmış şirket web sitesi için yeni çalışmalar yapılmasını ister. Bu konuda da haklıdır da çünkü bir kurumsal şirket yenilenmek istiyorsa ilk olarak web siteleri ile başlanılmalıdır. Böylelikle, köklü bir değişikliğe en pratik adımdan başlanılır ve en hızlı bir şekilde aksiyon alınması sonucunda bu yenilenme süreci şirketin tüm noktalarına sirayet edebilir. Hali hazırda şirketin üst yönetiminde olan yöneticilerin de internet sitelerini değiştirmeyi düşünmesi gayet normal olacaktır çünkü gelişen teknolojiler ve artan rekabet buna mecbur kılmaktadır. Her ne olursa olsun, kurumsal web tasarım her şirket için olmazsa olmaz bir konudur.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı