Web Site

Şu anda Web Site ile ilgili blog yazılarımızı Web Site etiketi ile aramaktasınız. Web Site hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Web Site ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Sanctum Sanctorum: Çalışma Alanı Sunulan Web Tasarımları

Sanctum Sanctorum: Çalışma Alanı Sunulan Web Tasarımları

Web site tasarımında kullanıcılara çalışma alanı sunmak, yaratıcı firmalar tarafından çevrim içi portfolyolarını daha eşsiz göstermek ve bunu sağlamak için sundukları yaratıcı ve fantastik çözümlerle standart görünümlü sayfa monotonluğunu kırma amacıyla ortaya çıktı. Bu trend, yavaş yavaş video arka plan trendiyle birleşerek yeni bir trend oluşturmayı başardı.

Genellikle bu akım, ön sayfada ortaya çıkararak, şirket içerisinde ne olup bittiğini kullanıcılara göstermektedir. Bu, özellikle müşterilerle internet üzerinde çalışmayı tercih edenler için oldukça dahice bir fikirdir. Bu tarz teknikler, şirketlere internet ortamında şeffaflık ve açıklık kazandırmaktadır. Böylelikle şirketler, internet üzerinde birden çok müşteri profiline hitap edebilmektedirler. Ayrıca bu web tasarım trendi sadece siteye şıklık katmak amacıyla kullanılabilir.

Bugün sizlerle, işlerinde oldukça ciddi olan ve bunu tasarılarına yansıtan, sitelerinde bol resim ve video bulunan birkaç web tasarım örneği sunacağız.


Tek Sayfa UX Web Site Tasarımı İçin 5 Pratik Öneri

Tek Sayfa UX Web Site Tasarımı İçin 5 Pratik Öneri

Herkes tek sayfa internet sitelerini sever.

Bu web tasarım işinin de bir kimyası olduğu aşikar. Ayrıca bu trendler bir süredir oldukça yükselişte ve bir çok internet sitesi tarafından rağbet görmektedirler.

Bundan uzun sure önce, tek sayfadan oluşan bir internet sitesi sahibi olmak insanlar için birşey ifade etmiyordu. Bu siteler oldukça bilgi vericiydi fakat “kartvizit” internet siteleri basit ve ucuz olarak görülmekteydi.


Web Tasarım Polygonal Sanat

Web Tasarım Polygonal Sanat

Geçtiğimiz sene, Metro stil ile birlikte Polygonal sanat (çok kenarlı sanat), tasarımcıların aklını çalmayı başardı. Windows 8’in kendini web tasarım işlerinin içerisinde bulmasıyla birlikte, Polygonal tasarım; posterlerde, duvar kağıtlarında, t-shirt tasarımlarında ve telefon kapları gibi ürünlerde kendini göstermeye başladı. Daha sonra ise tasarımcılar bu stili web tasarımı konusunda da kullanmaya başladılar.


Web Tasarım Trendleri 2014

Web Tasarım Trendleri 2014

Son birkaç yılda web tasarımı konusunda, önümüzdeki günlerde ne gibi şeylerle karşılaşacağımızı tahmin edemememize yol açan önemli değişikliklerle karşı karşıya kaldık. Şahsen bizim, gelecek yıl web tasarım trendleri ile alakalı bir kaç tahminimiz var. Yazının devamında çok detaylı bilgilere ve çeşitli örnekleri de inceledik. Haydi siz de bizimle aynı fikirde misiniz, görelim!

seo paketleri
Yeni Airbnb Logosunun İncelenmesi ve Web Tasarımı

Yeni Airbnb Logosunun İncelenmesi ve Web Tasarımı

Daire kiralamak zorundaki kullanıcılar için güzel bir topluluk oluşturmuş olan Airbnb, bir kaç gün önce, şaşkınlık yaratan kendi internet sitesinin yeni web tasarımını duyurdu ve eski Airbnb tasarımının yerini alacak yeni modern logosunu tanıttı.

Bu internet sitesinin özelliği aynı kaldı. Hala grafiğe yönelik güncellemeleri kullanıcılarına sağlıyor.


Yeni Bir Web Tasarım Projesine Nasıl Başlanır? [Infographic]

Yeni Bir Web Tasarım Projesine Nasıl Başlanır? [Infographic]

Hayatınızda bir çok ilki yaşadınız ve nihayet sıra sizin ilk web tasarım projenize geldi. İlk gösterinizi yapmaya hazırlanırken, müşterinizi mutlu etmek, değişik türlerde bir çok yeteneği bir arada kullanmayı gerektirir. Unutmayın, sizler sadece birer tasarımcı değilsiniz. Sizler ayrıca proje yöneticisisiniz. Ayrıca mükemmel bir müşteri hizmeti servisi sunmak, işlerinizi devam ettirmek için müşteri kazanmanızda önemli bir rol oynamaktadır. Bu yüzden ilk günden itibaren hedefinizi doğru belirlemeli ve o doğrultuda sapmadan ilerlemelisiniz.


Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Her Hakkımızda Sayfasında Olması Gereken 5 Özellik

Hakkımızda sayfanız ya da hakkımızda yazısı sizin için çok önemli olmayabilir fakat aslında web tasarım konusunda oldukça önemlidir. Ana sayfanız tabii ki de önemlidir. Ürün ya da hizmet listeniz de ona keza. Fakat, hakkımızda sayfanızı optimize etmezseniz, tüm bileşenleri tamamladığınızda elinize geçecek olan çevrim içi vizyonu ve size büyük paralar getirebilecek olan takipçileri ve ziyaretçileri kaybedebilirsiniz. İşte hakkımızda yazısı ile ilgili o 5 önemli nokta.


Modern Web Tasarım - 5 Öngörü

Modern Web Tasarım - 5 Öngörü

Web ve grafik tasarım endüstrisi günden güne hızlı bir şekilde gelişmektedir. Fakat her sene, kullanıcılara ve tasarımcılara eşsiz sürpriz yapmaktadır. Biz ise tasarımlarda daha az karmaşıklığı ve daha fazla entelektüelliği ön planda tutan web tasarım trendlerini ön görmeye çalıştık.

Son yıllarda trend olan ve ortalardan yok olan bir çok web tasarım ünitelerini araştırsak da, gelecekte tasarım endüstrisinin birer elemanı olacak web tasarım trendleri hakkında da tahmin yürütebilmekteyiz.


Yeni Sitemiz Açıldı!

Yeni Sitemiz Açıldı!

CREAMIVE Web Tasarım Ajansı yeni internet sitemiz Nisan 2014 tarihinde uzun zamandır yaptığımız çalışmalar sonucunda açıldı. Bu süreç dahilinde yaklaşık 1.5 senedir aktif olan internet sitemiz üzerinde bir hayli değişiklikler yaptık. Böylelikle CREAMIVE Web Tasarım Ajansı`nı daha iyi yansıtan modern bir internet sitesine kavuşmuş olduk.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı