İlham Veren Renkli Logo Tasarımları

İlham Veren Renkli Logo Tasarımları

Web tasarım, kurumsal kimlik ya da logo tasarımı konularına merak saranlar için mükemmel renk uyumlarına sahip birkaç logo tasarımını bir araya getirdik.

Bu logoların bazılarının kalın ve parlak olmasının yanı sıra bazıları ise yumuşak renk tonlarına sahiptir. Buna rağmen, hepsi için şunu söyleyebiliriz ki tüm logo tasarımları ayrı ayrı güzel dokunuşlara sahip, çok dikkatli ve detaylı bir şekilde tasarlanmışlar.



Modern Web Tasarım - 5 Öngörü

Modern Web Tasarım - 5 Öngörü

Web ve grafik tasarım endüstrisi günden güne hızlı bir şekilde gelişmektedir. Fakat her sene, kullanıcılara ve tasarımcılara eşsiz sürpriz yapmaktadır. Biz ise tasarımlarda daha az karmaşıklığı ve daha fazla entelektüelliği ön planda tutan web tasarım trendlerini ön görmeye çalıştık.

Son yıllarda trend olan ve ortalardan yok olan bir çok web tasarım ünitelerini araştırsak da, gelecekte tasarım endüstrisinin birer elemanı olacak web tasarım trendleri hakkında da tahmin yürütebilmekteyiz.


Arama Motoru Optimizasyonunun Faydaları

Arama Motoru Optimizasyonunun Faydaları

Günümüzde internet sitesi sahibi olan tüm firmaların ya da kişilerin üzerine düşünmesi ve hatta çalışmalar yapması gereken en ciddi konu SEO olacaktır. Bunun en temel sebebi ise, bir internet sitesinin en önemli ziyaretçi kaynağı arama motorlarıdır. Hal böyle olunca da, bir site arama motorlarında ne kadar fazla görünebilirse o denli daha fazla ziyaretçiye ulaşacaktır.

seo paketleri
Yeni Sitemiz Açıldı!

Yeni Sitemiz Açıldı!

CREAMIVE Web Tasarım Ajansı yeni internet sitemiz Nisan 2014 tarihinde uzun zamandır yaptığımız çalışmalar sonucunda açıldı. Bu süreç dahilinde yaklaşık 1.5 senedir aktif olan internet sitemiz üzerinde bir hayli değişiklikler yaptık. Böylelikle CREAMIVE Web Tasarım Ajansı`nı daha iyi yansıtan modern bir internet sitesine kavuşmuş olduk.


Google Chrome - Dear Sophie (Viral Video)

Google Chrome - Dear Sophie (Viral Video)

2011 yılında viral olarak adlandırabileceğimiz videoların listesini hazırlamak istedik ve ilk videomuz Google`dan geliyor; Google Chrome: Dear Sophie

Google Chrome ile dünyaya yeni gelmiş kızları için bir hesap oluşturan baba, kızı için dear.sophie.lee@gmail.com kullanıcı adını seçiyor. Ardından ise bu hesap üzerinden aynı mail adresine kızının yaşamınındaki dönüm noktalarını tek tek mail ile gönderiyor ve bunlar arasına videolar da ekleyerek daha da görsel bir hale getiriliyor bu çalışma.


Türk Telekom Boyner Mağazası`nda Defilede (Viral Video)

Türk Telekom Boyner Mağazası`nda Defilede (Viral Video)

Türk Telekom ve Boyner`den Viral kampanya denemesi

Hemen videodan kısaca bahsedelim. Bir çift Boyner mağazasında alış veriş amaçlı olarak kıyafet seçmeye çalışmaktalar, ardından bir çalışan geliyor ve Türk Telekom kullanıcılarının Boyner mazağalarındaki indiriminden bahsediyor. Sonrasında, Türk Telekom`un yerleştirmiş olduğu deneme kabininde kıyafetleri deneyen çifti ise kabinlerden çıktıklarında büyük bir süpriz bekliyor.

Devamını ise videoda birlikte görelim.


Sosyal Medyada Kriz Yönetimi (Case Study)

Sosyal Medyada Kriz Yönetimi (Case Study)

Halka Açık (Twitter) Müşteri Hizmetleri

Şirketler bire bir müşteri hizmetlerine alışıktır. Çağrı merkezleri, e-postalar ve yardım masaları, her müşteri tepkisi için bir personelin etkileşine ihtiyaç duyulduğu varasayımına dayanır. Sosyal medyanın şirketlere sağladığı olanak ise, bu etkileşimleri halkın önünde gerçekleşmektedir. Bu tür halka açık müşteri hizmetleri, markanız için hem iyi hem de kötü olabilir. İyidir; çünkü bu, insanların, sizin dinlediğinizi ve bağ kurduğunuzu ve müşteri hizmetlerine önem verdiğinizi görmelerine olanak sağlar. Aynı endişeleri veya soruları paylaşan diğer müşteriler, çevrimiçi etkileşimi gördükten sonra, size bireysel olarak sormak zorunda kalmadan potansiyel olarak kendi sorunlarını çözebilirler. Kötü yanı ise, şirket hesabı müşteri hizmetleri konusunda becerikli olmayan biri tarafından yöneltiliyorsa veya şikayetler görmezden geliniyorsa ortaya çıkabilir.


Sosyal Medya ile Satışlarınızı Artırın (Case Study)

Sosyal Medya ile Satışlarınızı Artırın (Case Study)

Naked Pizza, sağlıksız bir yiyeceği daha sağlıklı hale getirme misyonuyla 2006 yılında New Orleans`ta kapılarını açtı.

Naked Pizza dünyanın en sağlıklı pizzasını yağtığını iddia ediyor. Pizzanın hamuru 12 tam tahıldan, az yağlı mozzerella ve katkısız domates sosundan yapılıyor. Ve duyduğuma göre son derece lezzetli. Şirketin pizzaları %100 doğal ve glutensiz; bu yüzden, buğday yiyemeyen, (çölyak hastalığı gibi) özel bir duruma sahip olanlar bu pizzaların tadını çıkarabiliyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı