Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Ücretsiz blog hizmetlerinin gelişimi ve gerçekten sağlam alt yapı ile yola çıkışları, şüphesiz blogger olarak nitelendirdiğimiz blog yazarlarının sayısında gözle görülür bir artış sağlanmasına imkan tanıdı. Google gibi büyük firmaların sponsor olduğu ücretsiz servisler sayesinde büyük gelirlere ulaşmayı başarmış yazarların varlığı, yeni bloggerların da sektöre dahil oluşunu hızlandırdı dersek hiç de yanlış bir tespitten söz etmemiş oluruz. WordPress tabanlı gelişim de o denli büyük kitlelere ulaşmayı başardı ki, artık canı sıkılan internet kullanıcılarının değişik başlıklarda oluşturduğu en az 3-4 bloga rastlamak mümkün. Yönetimi kadar, geri dönüşlerin de oldukça zor sağlandığı bu sektörde aslında çoğulcu bir sosyal medya çalışması ile iyi yerlere ulaşmak pek de güç değil.


Girişimciler ve Yatırımcılar için Tavsiyeler: Vazgeçin!

Girişimciler ve Yatırımcılar için Tavsiyeler: Vazgeçin!

Bu yazımızda girişimciler ve yatırımcılar için vazgeçmek ya da vazgeçmemek konularına değineceğiz. Sadece girişimler ve yatırımlar adına değil belki de herhangi bir kişi için de bu konular hayatlarının bir noktasında karşılarına çıkar. Çoğu zaman nerede vazgeçmemiz gerektiğini ya da konuya ne kadar odaklanmamız gerektiğini bilemeyiz. İşte, bu konuda Seth Godin (Nam-ı diğer pazarlama dehası) tarafından yazılmış olan Dip isimli pazarlama kitabı baş ucumuzda bir rehber olarak duruyor olacak. 80 sayfadan da az, kısa bir kitap olan Dip bize nerede durmamız gerektiğini ya da hangi noktada daha fazla odaklanmamız gerektiğini gösterecek.

Bir oturuşta bitirdiğim bu kitaptan önemli bulduğum kısımlarla yazıya başlayacağım.


SEO Uzmanı

SEO Uzmanı

SEO Uzmanı, seo hizmetlerini ya da arama motoru çalışmalarını kusursuz bir şekilde yapması düşünülen kişilere verilen isimdir. Birbirinden farklı özellikler ve algoritmalarla çalışan arama motorları için yapılan çalışmaların tamamı da uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir. Eğer, SEO çalışmaları bir SEO uzmanı tarafından değil de arama motoru optimizasyonu konusunda çok fazla bilgiye sahip olmayan sıradan bir kişi tarafından yapılırsa, bu sitenize faydadan çok zarar getirecektir. Çünkü, Google başta olmak üzere neredeyse tüm arama motorları sürekli olarak algoritmalarını geliştirmekte ve bunun sonucunda da doğal yani hile içermeyen çalışmalara önem vermektedir. Uzman olmayan bir SEO çalışanıysa hemen basit yollara başvuracaktır çünkü bir anda hızlı bir şekilde siteniz yükselirse onu takdir edersiniz. Peki sonuç? Bu çalışmaların sonucunda siteniz artık asla Google ve diğer arama motorlarında görünmeyebilir. Yani banlanabilirsiniz!


WhatsApp Masaüstü Web Uygulaması

WhatsApp Masaüstü Web Uygulaması

Ülkemizde ve dünyada şu anda en yaygın şekilde kullanılan mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp bugün tarihi bir duyuru yaptı. Bu duyuru içerisinde WhatsApp ilk defa masaüstü web uygulamasını yayınladığını ilan etti. Gün içerisinde WhatsApp resmi blogunda yapılan duyuruda; Android, Blackberry ve Windows Phone kullanıcılarının WhatsApp mesajlaşma uygulamasına sadece mobilden değil artık webden de ulaşabileceği yer alıyordu. Böylelikle, artık hem webden hem de mobilden aynı hesap ile WhatsApp kullanımı mümkün olacak.

seo paketleri
Zamana Yayılmış SEO Çalışması

Zamana Yayılmış SEO Çalışması

SEO çalışmaları internet sitelerinin olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Bu nedenle de internet sitesi sahipleri her daim SEO Paketleri ile bu ihtiyaçlarını karşılamak isterler. Bunun nedeni ise, SEO paketi internet sitelerini arama motorlarında üst sıralamalara taşımanın en kolay yöntemidir çünkü hiç bir SEO bilgisine sahip olunması gerekmez. SEO Paketleri satın alan siteler, SEO Ajansları tarafından analiz edilir ve SEO çalışmaları kusursuz bir şekilde yapılır.


SEO Uyumlu Makale Yazım Tavsiyeleri ve Örnekler

SEO Uyumlu Makale Yazım Tavsiyeleri ve Örnekler

SEO, internet siteleri için vazgeçilmez unsurların başında gelir. SEO Uyumlu Makale yazımızda SEO’nun neden vazgeçilmez olduğunu, insanların neden SEO için çaba sarf ettiğini birlikte düşüneceğiz. Belki de güzel sonuçlara ulaşabiliriz, kim bilir? Ancak, şunu söyleyebiliriz ki %100 arama motoru optimizasyonu uyumlu ya da %100 Google uyumlu gibi ifadeleri bu yazıda göremeyeceğinizi belirtmek isteriz. Çünkü, hiçbir firma ya da kişi %100 Google uyumlu çalışmalar yapamaz. Google’ın kesin olarak yayınlamış olduğu bir liste olmadığı için sadece SEO uzmanları, birden fazla site için çalışmalar yapıp bu sitelerden aldıkları tecrübeleri paylaşabilirler. Bu nedenle de, bu yazımızda daha önceden hizmet sağladığımız bir çok web sitesi için yüksek oranda başarı getiren yöntemleri sizlerle paylaşıyor olacağız.


Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hızla gelişmekte olan sosyal medya ağları hemen hemen her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. Sosyal medya kavramını ülkemize taşıyan en büyük girişim olan Facebook’un adının duyulmasıyla sosyal medya ifadesi de hayatımızda yer edinmeye başlamıştır. Artık günümüzde milyarlara varan aktif kullanıcı kitlesi ile hayat tarzımızı baştan sona değiştiren Facebook ile etkinliklerden resim galerilerine, aktif olarak sohbetten çevrim içi oyunlara kadar oldukça geniş bir yelpazede bizlere imkan sunmaktadır.


Facebook`u En Çok Kullanan 10 Ülke

Facebook`u En Çok Kullanan 10 Ülke

Facebook her geçen gün aktif kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. 2004 yılında benzersiz bir yolculuğa adım atan Facebook, 10 yıllık süreç içerisinde birçok tabuyu ve sarsılmaz olarak görülen devi yıkma şansına sahip oldu. İnsanların iletişim alışkanlıklarını değiştirdi ve akıllı telefon kullanımı konusunda da çoğu alanda öncülük etti. Öyle ki, şu anda SMS olgusunu yıkan WhatsApp’ın da sahibi olan Facebook, mesajlaşmak için en çok kullanılan 2 mobil uygulamasıyla (Facebook Messenger ve WhatsApp) mobil alandaki liderliğini de pekiştirmeye devam ediyor. Ayrıca, Instagram’ı satın almış olmasıyla da, mobil alandaki gücünü sağlamlaştırmış durumda.


Web Tasarım Firmaları

Web Tasarım Firmaları

Kurumsal şirketler, dijital medya ve web tasarım konularında her zaman yeniliğe açıktır. Bu nedenle de, kurumsal firmalar internet sitelerini sürekli olarak değiştirmek ve geliştirmek istemektedir. Ancak, profesyonel olmayan ve web tasarım işleri ile uğraşan kişilerden ya da şirketlerden hizmet aldıkları durumlarda çoğu zaman büyük sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bu sorunların en büyüğü ise, web yazılım firmasının internet sitesini yenilemek isteyen marka ile kafa yapısının uyuşmaması olmaktadır. Bu gibi durumlarda da markalar zor durumda kalmakta ve istemedikleri bir internet sitesi ile yayın hayatlarına devam etmektedir.


LinkedIn Kullanıcılarının Ekonomik Durumları‏

LinkedIn Kullanıcılarının Ekonomik Durumları‏

2002 yılında faaliyete geçen LinkedIn iş sektöründe birçok değişimin yaşanmasına da zemin hazırlamış vaziyette. Öyle ki, ilk başta internet ortamında CV paylaşılmaz tabusunun yıkışını izletti bize. Zamanla yaygınlaşan sosyal medya platformu, bağlantılar ile çalışanların eşleşmesine kadar gelişen bir sektörün inşasına zemin hazırladı. Zaten bu yapısı itibari ile de hali hazırda insanların hizmetinde olan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya mecraları arasında sivrilmeye ve premium seviye bir sosyal ağ olmayı başarıyor. LinkedIn hakkında çeşitli araştırmalar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Sosyal medya etkinliği temeli ile yapılan bu araştırmalar her geçen gün LinkedIn hakkında fikirlerin değişmesine ve olumluya dönmesine zemin hazırlıyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı