Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal firmalar, markalarını özellikle de internette en iyi şekilde tanıtabilmek için kurumsal tanıtım yazısı ihtiyacı duymaktadır. Tanıtım yazısı ihtiyaçları en çok da hakkımızda, kurumsal, bizden haberler gibi sayfalarda olmaktadır. Bunların yanı sıra, ürün ya da kategori sayfalarında da tanıtım yazısı kullanılabilir. Çünkü, potansiyel müşterilere hangi alanlarda güçlü olduğunuzu net bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere kurumsal firma tanıtım yazısı örnekleri ve CREAMIVE farkıyla networkümüzde yer alan sitelerden nasıl tanıtım yazısı alabileceğiniz hakkında bilgiler sunacağız. Ayrıca, tanıtım yazısı neden önemlidir sorusuna da yanıtları bu yazının devamında bulabileceksiniz. Özetle, hem şirketinizin tanıtım yazılarını hazırlıyoruz hem de isterseniz firmanızın dijital dünyada daha fazla kişiye ulaştırılabilmesi için bu yazıları başka sitelerde de paylaşabiliyoruz.


Web Tasarım Şirketleri

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım şirketleri, markaların ve firmaların dijital dünyadaki web tasarım ihtiyaçlarını karşılayan şirketler olarak öne çıkmaktadır. CREAMIVE Web Tasarım Ajansı olarak, firmaların web tasarım, web yazılım, seo, kurumsal yazılım ve sosyal medya konularındaki ihtiyaçlarına kreatif çözümler aramakta ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaktayız. Bu yazıyı okuduğunuza göre Google’da ya da internette web tasarım şirketleri konulu araştırmalar yapmakta olduğunuzu varsayıyoruz. Web tasarım şirketi ararken, kreatif ve kurumsal çözüm sunabilen şirketlere ağırlık vermenizi tavsiye ederiz. CREAMIVE’in açılımının Creative Media olduğunu da belirterek yazımıza devem etmek isteriz.


Google Adwords ve SEO İlişkisi? Adwords`ün SEO`ya Faydaları!

Google Adwords ve SEO İlişkisi? Adwords`ün SEO`ya Faydaları!

Google Adwords, bilindiği üzere Google tarafından firmaların reklam yayınlatabildikleri platformun adıdır. Google Adwords ile hem arama sonuçlarında hem de Google’ın reklamlarını yayınlamak isteyen internet sitelerinde (Google Adsense ile sayfalarında reklam gösteren siteler) reklam yayını yapabilmeniz mümkündür.

Bu yazımızda Google Adwords ve SEO arasındaki ilişkiye değineceğiz. Aslında hemen de söyleyebiliriz; Google Adwords, SEO için önemli bir katkı sağlayabilir. Şu ana kadar SEO için bir faydası yoktur sözünü çok duymuş olabilirsiniz ancak bu sefer farklı bir durumu da öğrenmiş olacaksınız. SEO için nasıl bir katkısı olacağını merak ediyorsanız, yazının devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.


Google Yenilenen Web Yöneticisi Araçlarını Ortaya Çıkarıyor

Google Yenilenen Web Yöneticisi Araçlarını Ortaya Çıkarıyor

Google, arama pazarlamasına ilgi duyan daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek adına Web Yöneticisi Araçlarını, Arama Konsolu adı altında yeniledi. Google Webmsater Tools içerisinde çok büyük değişikliklere gitmese de, bazı yerlerde isimsel bazı yerlerde de geliştirmelere yönelik değişiklikler yaptı.

seo paketleri
Geliştirdiklerinizi Neden Yedeklemeniz Gerekir?

Geliştirdiklerinizi Neden Yedeklemeniz Gerekir?

Verilerinizin ve varlıklarınızın tümünü kaybederseniz ne yaparsınız? Cevaplar aşağıda.

Bir proje üzerinde saatlerce çalıştıktan sonra yanlışlıkla tüm çalışmanızın silmeniz ve verilerinizin geri getirilemez olması hiç başınıza geldi mi?

Hiç kimse bu duyguyu yaşamak istemez. Bu nedenle web tasarımcıları ve bilgi işlem profesyonellerinin bu tür senaryolardan kaçınmak için müşterilerini veri kullanımı ve yedeklenmesi konusunda eğitmeleri önemlidir.


Google Sponsorlu Arama Sonuçlarında Satın Al Butonları

Google Sponsorlu Arama Sonuçlarında Satın Al Butonları

Google sponsorlu mobil arama sonuçlarına satın al butonları ekleyecek. Google, perakende arama trafiği ve reklam gelirlerini arttırma hamlesinde mobil aygıtlardaki arama sonucu sayfalarına satın al buton ekleyecek. Bu hem SEM hem de SEO konusunda markalara yeni bir kapı açacak. Yeni bir reklam alanı olduğu için, özellikle de e-ticaret siteleri bu alanı çok daha fazla kullanacak diyebiliriz.


Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Sayfa Hızı (PageSpeed) Neden Önemli?

Her Saniye Değerlidir: Neden Bir Sonraki Odak Noktanız Sayfa Hızı Olmalıdır?

Web sitenizi Google’ın en son algoritma güncellemesine yönelik olarak mobil dostu yapmak için gerekli yatırımı zaten yapmış durumdaysanız artık bir sonraki adım, yani sayfalarınızı mümkün olan en hızlı şekilde yüklenmek üzere optimize etmek için hazırsınız demektir. Aksi durumda, masaüstü ve mobil aramalarda en üst sıraları almak için yaptığınız bütün yoğun çalışmalar başarısız olacaktır.


E-Ticaret Yükseliyor. Neden E-Ticarete Yatırım Yapmalısınız?

E-Ticaret Yükseliyor. Neden E-Ticarete Yatırım Yapmalısınız?

Elektronik Ticaret ya da daha yaygın ifadeyle e-ticaret, internet kullanımının artması ve güvenlik önlemlerinin çoğaltılmasıyla popülerliği artan bir sektör. Kırtasiye alışverişlerinden yöresel gıdalara kadar hemen her şey elektronik ortamda satın alınabiliyor veya kiralanabiliyor. Bu sektörün ortaya çıkışında en önemli olan gelişme masaüstü bilgisayarlara ek olarak dizüstü bilgisayarların ve devamında akıllı telefon ve tabletlerin piyasaya çıkması ve hemen hepsinin internete bağlanabiliyor olması oldu. Diğer bir itici güç ise kredi kartı kullanımının artması ve e-ticaret sitelerinin kapıda ödeme ya da havale gibi alternatif ödeme kanallarını da müşterilerinin hizmetine sunması geldi.


SEO Uyumlu Blog Başlıkları Nasıl Oluşturulur?

SEO Uyumlu Blog Başlıkları Nasıl Oluşturulur?

Blog sahiplerinin içeriklerinde dikkat etmesi gereken en önemli ayrıntılardan birisi de belirleyecekleri başlıklardır. Başlıklar, öncelikle dikkat çekici olmalı ve ayrıca içerik hakkında fikir vermelidir. Başlığa bakan okuyucu, hem içerik hakkında fikir edinebilmeli, hem de içeriği merak etmelidir. Yani en ideal başlık, okuyucu açısında fikir veren ve merak uyandıranlardır. Başlıklar genel olarak konuyu yansıtacakları için beş veya altı kelimeden fazlası uygun görünmemektedir; ancak konu kapsamlı ve içerikte uzunsa, belki alt başlıklar oluşturulabilir ve söylenmesi gerekenler orada ifade edilir.


Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog Yazarlarının Online Başarı Anketi

Blog yazarlarından “çevrimiçi başarı” hakkında neler öğrenebiliriz?

Web site sunucu sağlayıcısı 1&1 tarafından 120 Birleşik Krallık blog yazarına yaptırılan yeni bir çalışma, blog yazarları için hayati öneme sahip motivasyon kaynaklarını ve taktikleri ortaya çıkardı. Motivasyon ve deneyim paylaşımları, küçük ve orta boyuttaki işletmelere (KOBİ) nasıl çekici ve popüler bir site kurulacağı hakkındaki tavsiyelerle, çalışma internet sitesini daha da ileriye taşımak isteyen bizlere etkili tavsiyeler veriyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı