Kurumsal SEO Danışmanlığı

Kurumsal SEO Danışmanlığı

Kurumsal SEO danışmanlığı, kurumsal firmaların Google ve benzeri arama motoru platformlarında daha sık ve üst sıralarda yer alabilmesi için verilen hizmetlerdir. Kurumsal SEO danışmanlığı içerinde; internet sitesinin SEO uyumlu bir yapıya getirilmesi, kullanıcıların sitede rahat bir şekilde gezebilmesine yönelik araştırmalar ve geliştirmeler yapılması, sektör ve rakip analizleri, SEO uyumlu makale ve içerik üretimi, web yazılım ve bazen de web tasarım gibi hizmetler bulunmaktadır.


SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO Nedir SEO Nasıl Yapılır SEO Ne İşe Yarar?

SEO, İngilizce Search Engine Optimization olarak bilinen Türkçe’de ise arama motoru optimizasyonu ifadesi ile yer edinen bir pazarlama terimin kısaltmasıdır. İnternet sitesi sahibi olan kişilerin ya da firmaların tamamı SEO hakkında az da olsa bir bilgiye sahip olmalıdır ve SEO Nedir? gibi soruları akıllarında sürekli olarak barındırmalıdır. Çünkü SEO konusunda başarılı olamayan siteler, arama motorlarından yeterince ziyaretçi alamazlar ve muhtemel gelirlerinden boş yere feragat etmiş olurlar. SEO nedir sorusunu sorarak bu yazımızda internet sitenizin nasıl daha fazla kişiye ulaşabileceğini sizlere anlatmaya çalışacağız.


SEO Çalışması

SEO Çalışması

SEO çalışması, bir internet sitesinin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralarda yer alınabilmesi için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Bir site arama motorlarında üst sıralar yer alırsa, daha fazla ziyaretçiye ulaşabilir böylelikle de daha fazla kazanç sağlanması mümkün olur. İşte bu nedenle de SEO çalışması eşittir kazanç diyebiliriz. SEO çalışması ile siteler daha fazla müşteriye ulaşabilir bunun sonucunda da karlılıklarını artırırlar. Bu yazımızda da SEO çalışmaları ile sitelerin Google’da yükselmesine değineceğiz.


Arama Motorları Listesi

Arama Motorları Listesi

Arama motorları listesi genellikle kurumsal SEO çalışmaları yapan ajanslar ya da internet sitesini arama motorlarına kayıt etmek isteyen kişiler tarafından aranmaktadır. Arama motorları listesi, Türkçe arama motorları (Türk arama motoru) ve yabancı arama motorları olarak ikiye ayrılabilir. Ülkemiz için ise Google ve diğer arama motorları olarak ikiye ayırsak daha çok daha verimli olacaktır. Çünkü, Türkiye’de arama motorları listesi arasından en çok kullanılan arama motoru %90’dan fazla bir oranla Google olmaktadır. Google, Yandex, Bing, Yahoo, Baidu ve belki de Altavista diyerek gelin yazımıza birlikte devam edelim.

seo paketleri
Google SEO Nedir?

Google SEO Nedir?

Google, bilindiği üzere arama motorları arasında ülkemizde en önemli paya sahip olan firmadır. Yaklaşık olarak arama sektöründe %90’dan fazla paya sahip olmasından dolayı da seo uzmanları ya da seo firmaları, diğer arama motorlarına yönelik SEO çalışmaları yapmaktansa Google SEO çalışması yapmayı tercih etmektedir. Aslında genel olarak arama motorları SEO için kaliteli sayfa, kaliteli site ve kaliteli içerik ve backlink temelinde faaliyet gösterseler de, her arama motoru için farklı kriterler de vardır. Bu SEO kriterleri de genellikle SEO algoritmaları olarak ifade edilmektedir. Kurumsal SEO firmaları ise bu SEO kriterlerine hakim oldukları için kurumsal SEO ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verebilmektedir.


SEO Analizi

SEO Analizi

SEO analizi internet siteleri için çok önemlidir çünkü Google başta olmak üzere arama motorlarındaki sıralamalarınızı SEO analizi sayesinde gözlemleyebilirsiniz. SEO analizi sitenizdeki eksiklikleri görmenizi sağlayacağı için sitenizin arama motorları tarafından nasıl göründüğünü de size gösterir. Böylelikle, yapacağınız seo analizi sonucunda sitenizdeki eksiklikleri giderebilir ve sonrasında da arama motorlarında hızlı bir şekilde yükselişe geçebilirsiniz.


Arama Motorlarına Kayıt

Arama Motorlarına Kayıt

Arama motorları, günümüzde siteler için en önemli ziyaretçi kaynağı olmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise, ziyaretçiler yani insanlar bir konu hakkında bilgi edinmek istediklerinde ilk önce Google başta olmak üzere diğer arama motorlarına öğrenmek istedikleri konularla alakalı anahtar kelimeleri yazarlar. Bunun ardından ise, karşılarına gelen listeden dikkatlerini en fazla çeken sitenin başlığına tıklayarak siteye ulaşırlar. İşte bu nedenle de site sahipleri arama motorları listesi ararlar çünkü sitelerini ekleyerek bu arama motorlarından faydalanmak isterler. Kurumsal SEO danışmanlığı isteyen firmalar ise sadece Kurumsal SEO hizmeti sağlayan ajanslara ulaşarak tüm işlemleri hiçbir bilgiye sahip olmadan yaptırabilirler.


Mükemmel Mail Tasarımcısı Nasıl Olunur: Önemli Araçlar

Mükemmel Mail Tasarımcısı Nasıl Olunur: Önemli Araçlar

E-posta tasarımı insanı pek fazla heyecanlandırmayabilir. Ancak, tasarım çalışmalarının bu türünde olan çok sayıda iş, freelance çalışan ve hatta tasarımcı olanlar için çok önemlidir. Mail tasarımı, marka çalışmalarının hiç olmadığı kadar büyüyen ve hiç olmadığı kadar önemli bir parçası haline gelmiştir.

Mail tasarımı potansiyel müşterilere veya alıcılara gönderdiğiniz mesajın başarılı veya başarısız olmasını belirleyebilir. Her e-postanın güçlü bir framework’ü ve çarpıcı bir tasarımı olmalıdır. Doğru kaynaklar ve araçlarla bu iş düşündüğünüzden daha kolay olabilir.


Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum Örnekleri - Sunum Nasıl Yapılır?

Sunum, karşınızdaki kişileri etkileyebilmek için bir sanat olarak da görülebilir. Bu nedenle de eğer profesyonel hayatta ya da öğrencilik zamanlarında karşınızdaki kişileri sunumlar ile etkilemeyi düşünüyorsanız, sunum nasıl yapılır konusuna hakim olmanız gerekmektedir. Bu yazımızda başarılı sunum örnekleri ile sizleri sunum nasıl yapılır başlığında bilgilendirmeyi amaçlamaktayız. Hatta, beğendiğimiz sunum örnekleri ile de yazımızı detaylandırarak sizlere faydalı olabilecek sunum örnekleri sunacağız.


Görünmez Web Tasarım Nedir?

Görünmez Web Tasarım Nedir?

Web tasarım her zaman somut ve gözle görülür bir sanat değildir. İncelikli, kullanılabilir ve çoğunlukla tanımlanamazdır. Basitçe, iyi tasarım genellikle görünmezdir.

Konuyu biraz daha açarsak – görünmez tasarım projelere katmanlar, saydamlıklar veya gizli anlamlar eklemek değildir. Kullanıcıya yönelik olarak işlevsel ve görsel şekilde mükemmel projeler ortaya çıkarmaktır.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı