Dikkat Çekici Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır?

Dikkat Çekici Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır?

Yazımıza başlamadan önce Blog nedir onu anlayalım? Daha sonra blog yazarlığı ve blog yazılarının yazılırken nasıl hazırlandığı konusunda bilgilere yer verebiliriz. Blog yazılarının çıkışı ve hazırlanışı belirli bir süre sonra hem anlam olarak, hem de yazılım biçimi olarak değişmiş ve gelişen internet ağında ayrı bir yere sahip olabilmiştir. Kendi blog sayfanız için hazırlayacağınız yazılarda, Sizi Farklı Kılacak Blog Yazıları Nasıl Hazırlanır konusunda size vereceğimiz özelliklere göre paylaşımlar yapabilirsiniz.


İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnternetten Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelişen teknolojiyle birlikte artık firmalar internet siteleri kurarak, satışlarını bu web siteler üzerinden yapmaya başladı. Fakat müşteriler hangi internet sitesinin güvenilir olduğunu, hangi ödeme yollarıyla alışverişlerin gerçekleştirebileceğini, satış sonrası haklarını nasıl kullanmaları gerektiklerini tam olarak anlayabilmiş değiller.


Sahte Trafikler E-Ticareti Zarara Uğratıyor

Sahte Trafikler E-Ticareti Zarara Uğratıyor

Bu yıl dijital reklamcılık sektörü için zor bir sene oluyor çünkü bot trafiği (NHT) ve reklam sahtekarlığı gibi sorunlarla başa çıkılması gerekiyor. Sahte gösterimlerin ve sahte tıklamaların getirdiği sorunların başında da çoğu durumda bu sahtekarlıklar gerçeklerinden ayrılamıyor ve gerçek tıklama gibi görünebiliyor. Böyle olunca da site gelirleri düşmeye başlıyor, yani kurunun yanında yaş da yanmış oluyor. Pazarlama ve satış çalışmaları, hatta kampanyalar açısından baktığımızdaysa, e-ticaret sektörüne yani internetten satış yapan mağazalara bu konu çok büyük dezavantaj ve zarar olarak yansıyor. comScore bu konuyla alakalı bir araştırma yaptı ve en kötü performansa sahip olan kampanyaların aslında en çok bot trafiği olan kampanyalar olduğunu ortaya çıkarttı.


Web Tasarımda Haritaların Akıllıca Kullanımı

Web Tasarımda Haritaların Akıllıca Kullanımı

Web site tasarımında iş haritaların kullanımına geldiğinde, sıradan iletişim sayfalarının Google Maps (Google Haritalar) ile kullanımı yazılı olmayan kuralların başında geliyor. Otelinizin, ajansınızın, mağazanızın ya da şirketinizin konumunu da böylelikle basit bir şekilde gösteriyorsunuz.

Bu konu üzerinde biraz düşünmeye başlarsanız ve kreatif yönleriniz de varsa, ortaya mükemmel sonuçlar çıkabilir. Ancak, buradaki olay kesinlikle sıradan olmamakla başlıyor. Belirtmek de gerekir ki, akılda kalıcı lokasyon çalışmaları markaların ve firmaların dikkat çekmesini etkileyebilecek unsurlardandır. Ayrıca, eğer ki fiziksel bir mağazanız varsa, bu durum sizin için daha da avantajlı bir hale gelebilir. Hoş bir detayla onları mağazanıza davet edebilir ve belki de akıllarını çelerek müşteriniz olmasını sağlayabilirsiniz.

seo paketleri
Kişisel Site Oluşturmak İçin Ücretsiz Alternatifler

Kişisel Site Oluşturmak İçin Ücretsiz Alternatifler

Dijital çağın gelişimi ve hayatımıza entegrasyonu ile beraber internet sitesini faaliyete geçirmek ve ziyaretçilere ulaşmayı amaçlamak neredeyse kaçınılmaz bir durum halini aldı diyebiliriz. Sektöre yabancı isimlerin, tecrübe kazanma adına yapması gereken çalışmaların başında şüphesiz ücretsiz bir platform ile başlayarak, sektörün irdelenmesini sağlamak ilk hedeflerin başında yerini alıyor. Sosyal medya etkinliğinin nasıl kullanılacağı, nasıl daha iyi sonuca ulaşılabileceğini ve sadık takipçilerin nasıl kazanılacağı hususunda dikkat çeken parametrelerin de etkin kullanımı ile ileride kurmayı düşündüğünüz başarılı bir platform için gerekli alt yapıyı oluşturma imkanına erişebilirsiniz.


İşe Yarayan 10 Google Servisi

İşe Yarayan 10 Google Servisi

Arama motorlarının başında gelen Google; sosyal medya, belge düzenleme, e-posta servisi, video yükleme, depolama ve arama yapma gibi servislerin dışında işe yarar birçok hizmet daha sunuyor. Çoğumuzun farkında bile olmadığı bu servisler, iş hayatında ve günlük hayatta destek vererek büyük kolaylık sağlıyor. Bu servislerden 10 tanesi yazının devamında yer almaktadır.


Whatsapp`ta Yanlışlıkla Sesli Arama Sorunu

Whatsapp`ta Yanlışlıkla Sesli Arama Sorunu

WhatsApp, şu anda dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor. Neredeyse tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak çalışan WhatsApp, başta Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde olmak üzere diğer mobil cihazlarda da yer alıyor.

Daha önceden WhatsApp Masaüstü Web Uygulaması başlığında artık WhatsApp`a bilgisayardan da giriş yapılabileceğini belirtmiş ve nasıl ulaşılabileceğini de anlatmıştık. Bu yazımızda ise, WhatsApp`ın son zamanlarda en çok şikayet alan konularından bir tanesi olan yanlışlıkla sesli arama sorunu konusuna değineceğiz.


Renklerin Web Sitelerindeki ve Ürünlerdeki Etkisi

Renklerin Web Sitelerindeki ve Ürünlerdeki Etkisi

Bir kullanıcının bir web sitesini sıklıkla ziyaret etmesinde birçok etken rol oynar. Özellikle e-ticaret sektörünün revaçta olduğu şu dönemde, tüketicilerin online alışveriş için tercihlerini etkileyen birçok unsur bulunmaktadır. Bir kişinin herhangi bir ürüne yönelmesinin fiyat, ihtiyaç, kullanılabilirliği gibi birçok nedeni vardır. Ama bir neden daha vardır ki tüketiciyi etkilemeyi başaran mükemmel etkenlerin başında gelir. Tüketiciyi etkileyen görsel sunum öğelerinden biri olan renklerdir bu etken.


2015 Web Tasarım Trendleri

2015 Web Tasarım Trendleri

Teknolojinin gelişmeye devam etmesiyle birlikte Web Tasarım alanında da birçok yenilikle karşılaşmaktayız. Daha etkin ve fonksiyonel bir web sitesi için, günümüz trendlerinden uzaklaşmamaya özen göstermeliyiz. Web tasarım sektörü devamlı gelişmekte olan ve görsel sunumun ön planda olduğu bir sektördür. Bunun için modaya ayak uydurmak bir kat daha önem taşımaktadır.

Özellikle 2015 yılında tercih edilen web tasarım trendleri önem taşıyor. Unutmayın ki bu sektör daima ileriye dönük, yenilikçi ve dinamik olmayı gerektirir. Bunun için zamanı doğru şekilde değerlendirip trendleri bir ucundan yakalamak gerekir.


Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri

Sosyal medya etkin kullanıldığı vakit en faydalı reklam seçenekleri arasında gösterilebilir. Doğrudan hedef kitleye ulaşmanızı sağlayan bu ağ, alanında uzman kişiler vasıtası ile gerçekleştirilen reklam kampanyaları büyük kitlelere hitap etmeyi başarıyor. Akıllı telefonun varlığı ve günümüzde her insanın neredeyse akıllı telefon vasıtası ile internette sörf yapma fırsatı elde ettiği düşünülürse sosyal ağ tabanlı bir reklam çalışmasının önemi daha iyi anlaşılacaktır. Ne yazık ki sosyal ağ denilince birçok arkadaş tarafından durum, Facebook mecrasından ibaret sanılsa da gelişmiş olanakları sayesinde neredeyse her sosyal ağ bir pazarlama tekniği olarak değerlendirilebilir. İşte bu rehberimizde hangi sosyal ağları, pazarlama aşamasında etkin olarak kullanabileceğinizi anlatmaya çalışacağız.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı