Mozilla Thunderbird Yedekleme - Thunderbird Format

Mozilla Thunderbird Yedekleme - Thunderbird Format

Mozilla Thunderbird e-posta okuyucuları ve mail programları arasında ücretsiz olarak kullanılan en önemli programların başında geliyor. Microsoft Outlook ile birlikte de en çok kullanılan mail programı olarak bilinmektedir.


Facebook 2015 İlk Çeyrek Rakamları

Facebook 2015 İlk Çeyrek Rakamları

Facebook, 2015 yılı ilk çeyreğine de güzel bir başlangıç yaptı. Kullanıcı sayısı açısından çok önemli bir mihenk taşı geride kalsa da gelir konusunda da mühim bir artış sağlandı. Facebook, 2015 yılı ilk çeyrek geliri 3,54 milyar dolar oldu. 2015 ilk çeyreğinde elde edilen bu gelir, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %42 oranında artmış oldu. Geçtiğimiz yıl aynı dönemdeki geliri ise 2,50 milyar dolardı.

New York borsasının kapanışı ardından gelen açıklamaya göre de sosyal medya devi Facebook’un 2015 ilk çeyrek net karı 512 milyon $ oldu. Ayrıca, dolar kurlarındaki düzensizlik teknoloji şirketine de olumsuz yansıdı ve beklenen gelirlere göre bir kısım düşüşler olduğu açıklandı.


Web Tasarım İpuçları - Renklerin Anlamı Tavsiyeler

Web Tasarım İpuçları - Renklerin Anlamı Tavsiyeler

Asla, tek bir renk tonunun gücünü hafife almayın. Renk seçiminizi olabildiğince basit tutun, çok fazla renk kullanımından kaçının. Karışıklık yaratmaktan kaçının. Gözler kas gibidir. Eğer çok fazla kullanırsanız, yorulurlar. Eğer içeriğinizde çok fazla renk kullanarak okuyucularınızı yorarsanız, okuyucularınız sebebini bile bilmeden içeriğinize olan ilgiyi yitirirler. Hedef kitlenizi ve bu kitleyi neye ikna etmeye çalıştığınızı bildiğiniz için, eğer renk seçimini doğru şekilde yaparsanız, renkleriniz, kelimelerinizden çok daha güçlü olabilir.


5 İşlevsel Wordpress Eklentisi

5 İşlevsel Wordpress Eklentisi

Siz de bir WordPress kullanıcısıysanız ve hedeflediğiniz şey “daha iyisi olmak” ise, makalede bahsedeceğimiz 5 adet WordPress eklentisi hakkında detaylı bilgiye sahip olmanızı öneririz. Bu alanda başarıyı yakalamak ve elde ettiğiniz bu başarıyla istikrarlı şekilde devam etmek istiyorsanız; ister küçük bir blog sayfanız ister bir web siteniz olsun, bu 5 eklentiyi edinmek faydanıza olacaktır.

seo paketleri
İnteraktif İçerik Oluşturmak

İnteraktif İçerik Oluşturmak

Bu yazımızda blog, haber, duyuru, hakkımızda yazısı vb. türlerde içerikler oluştururken nelere dikkat edebileceğinizi ve içeriklerin nasıl daha dikkat çekici bir hale gelebileceğini paylaştık. Bu 3 başlıklı yöntemleri deneyerek sizler de içeriklerinizin daha etkili olmalarını sağlayabilirsiniz.


Profesyonel Web Sitesi

Profesyonel Web Sitesi

Hedef kitleye ulaşmak ve bu hedef kitleyi zamanla genişletmek için başvurulması gereken en etkin yol internet mecrasıdır. Profesyonel web sitesi ile maliyeti düşük tanıtımlar ve pazarlamalar gerçekleştirmek mümkün olmaktadır. Günümüzde web tasarım ajansları, arama motoru optimizasyonu (seo), yeniliklere açık olmayı, üretken ve araştırmacı olmayı gerektirmektedir. Bu noktada kişi ya da firma, vizyon ve misyonunu karşı tarafa aktarırken bunu en doğru şekilde uygulamalıdır. Eğer web siteniz uzman kişiler tarafından başarılı bir şekilde tasarlanmışsa, hedef kitlenizi geliştirerek hedefe ulaşmanız oldukça kolaylaşacaktır. Başarılı bir web sitesi için bazı özelliklere dikkat çekmek gerekir. Bu özelliklere aşağıda yer verdik.


Web Tasarım Kavramları

Web Tasarım Kavramları

Web tasarım sektörü, teknolojinin ilerlemesiyle ve online ortamın etkin kullanılmasıyla birlikte daha çok ilgi görmeye ve gelişme göstermeye başlamış bulunmaktadır. Bu konudaki çalışmaların hem estetik hem de fonksiyonellik açısından başarılı olması demek, daha geniş kitlelere ulaşmanın mümkün olması demektir. Etkili bir kullanım oluşturmak için dikkat edilmesi gereken bazı web tasarım ögeleri mevcuttur. Bunlardan ilki kullanılabilirliktir. Bu sayede ziyaretçilerin, web sitenizi etkin, rahat ve kolay şekilde kullanmaları hedeflenir. Bu konudaki çalışmalarınızı daha da etkili hale getirmek istiyorsanız kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanız gerekecektir. Böylece ziyaretçiler, istedikleri bir web sitesi yapısına sahip olacak ve kullanıcı odaklı tasarımlara sahip internet sitenizi keyifle ziyaret edecektir.


Kullanıcı Deneyimini Geliştirmek İçin 6 Etkin Yöntem

Kullanıcı Deneyimini Geliştirmek İçin 6 Etkin Yöntem

Bir web sitesinin etkili ve kolay kullanımı için kullanıcı deneyimi büyük ölçüde önem taşımaktadır. Birçok faydası olan bu faktör sayesinde, web tasarımı çalışmalarınızın kullanıcıya dönük olması hedeflenmektedir. Kullanıcının kolay ve rahat bir kullanım kazanabilmesi için 6 etkili yöntem aşağıdadır.


Facebook Pazarlamasında Yapılan Hatalar

Facebook Pazarlamasında Yapılan Hatalar

Facebook günümüzde en çok tercih edilen ve en aktif kullanılan sosyal ağlardan birisi konumundadır. Akıllı telefon kullanımının artması ve cihazların gelişimine paralel olarak, Facebook’u düzenli olarak kullanan insan sayısında gözle görülür bir artış olduğundan istatistiklere dayanarak gönül rahatlığı ile söz edebiliriz. Bu popülariteyi fark eden Facebook yöneticileri ve global firma yöneticileri, en kullanışlı ve en fonksiyonel reklam ağını ortaya çıkarmak için adeta el ele verdi. Dilediğiniz hedef kitleye, coğrafyaya, yaş aralığına ve zevkine hitap etmeyi başaran Facebook reklamları günümüzde yatırımcılar veya girişimler için en uygun ve en mantıklı reklamlar arasında yer alıyor. Sosyal medya ajansı ile ortaklaşa hazırladığınız reklam kampanyası, gayet iyi sonuçlar ile sizlere muhteşem bir geri dönüş sağlayabilir. Ancak bunun için kaliteli bir sosyal medya ajansı ile çalışmanız şart. Bu rehberde, Facebook pazarlama işlemi sırasında yapılan hatalardan bahsederek, sizlerin dijital reklam / sosyal medya reklamcılığı sektörüne karşı olan ufkunuzu açmayı planlıyoruz.


Google Adwords Kullanarak Yükselmek

Google Adwords Kullanarak Yükselmek

Tarih 23 Ekim 2000’i gösterirken, dünyaca ünlü arama motoru Google, Adwords adı verilen bir reklam programını dünyaya sundu. Bu pazarlama tekniği, zamanla yaygınlaşacak, Google’ın en büyük reklam kaynaklarından biri olacaktır. Zira Google Adwords, piyasada var olmayan bir sistemi entegre etmeyi başarıyor. Büyük firmalardan, orta ölçekli firmalara oldukça geniş bir yelpaze adını duyurabilmek adına Google Adwords reklam seçeneğini etkin olarak kullanmaktadır. Ancak oldukça değişik ve geniş parametrelere sahip Google Adwords vasıtası ile reklam politikasını etkin kullanabilmek için bir sosyal medya ajansı ya da web ajansı ile çalışmanız markanızın daha verimli sonuçlar elde etmesi için şart görünüyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı